SOC SI GROAZA! DEZVALUIRI INCENDIARE! Bătrânul care a provocat incidentul din Piața Victoriei este locotenent-colonel, fost șef de Securitate!

Bătrânul care a fost în centrul incidentului violent de ieri din Piața Victoriei este nimeni altul decât Pavel Badea, locotenent-colonel, fost loctiitor sef de Securitate la Departamentul Securitatii Statului, Securitatea Municipiului Bucuresti.

Amănuntul a fost semnalat de Adrian Popa pe Facebook. Redăm postarea integrală:

Ca tot s-au panicat toti ieri ca i-a umflat unul ochii mosuletului ala care cu 3 minute inainte statea in dispozitivul de jandarmi, haideti sa o lamurim, este Pavel Badea locotenent-colonel, loctiitor sef de Securitate, la Departamentul Securitatii Statului, Securitatea Municipiului Bucuresti in 1989, inainte de asta, apare prin `83 ca maior Departamentul Securitatii Statului, directia a 6-a, anchete penale, ca sa intelegeti mai bine, gasca lu` Visinescu, dar mult mai tanar! Da?

Mai departe, în comentarii se oferă detalii suplimentare:

…partea misto este ca sta cu statie de emisie-receptie la el si cu smartwatch la mana, exact acele Samsung-uri pe care le au aia de la SIE cand vin la conferinte. Cati mosuleti cu smartwatch ai vazut pana acum in Bucuresti? De statie nu mai vorbesc…!

Hai sa explic mai pe larg, ca tot primesc mesaje de la oameni care vor sursa. Colonelul Anton Furtuna care nu a putut sa vina la parada de 1 decembrie, m-a rugat sa ii fac rost de parada sa o vada pe un DVD player, am luat-o de la Youtube, am pus-o pe un DVD si cand ne-am intalnit in Tei sa ii dau DVD-ul, am stat la discutii pe strada 15 minute, ajungandu-se la discutia cu targul de Craciun si cu mosul ala, mi-a zis ca nu stie povestea, i-am aratat pe telefon si mi-a spus ca il stie, au fost colegi, nu l-a mai vazut din `91, dar mi-a dat nume si mi-a spus cu ce s-a ocupat.

VEZI SI: PROTESTATARII au rupt în BĂTAIE un mos comunist, în Piața Victoriei / FOTO + VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

6 comentarii

 1. Am inteles! Deci, este liber sa bati mosi comunisti! La atac, pitecantropilor!

 2. Am inteles! Deci, este liber sa bati mosi comunisti! La atac, pitecantropilor!

 3. Pt a aminti generatiilor viitoare de aceste „marete” proteste „democratice” din 1990, din Piata Universitatii si de cele de acum, din Piata Victoriei, propun ca ACADEMIA GDS, dirijata de BIRJARUL ACADEMIC Liiceanu sa oblige mafia PSD-ALDE sa schimbe in regim de urgenta denumirile celor doua piete in Piata Golanilor-1990 si respectiv Piata Huliganilor-2012.
  Oare ce inseamna ”O tempora, o mores!?”

 4. floarea-soarelui

  Il cheama Tiurbe,nicidecum Bade si,omul a lucrat in domeniul medical.

 5. floarea-soarelui

  Il cheama Tiurbe,nicidecum Bade si,omul a lucrat in domeniul medical.

 6. Pt a aminti generatiilor viitoare de aceste „marete” proteste „democratice” din 1990, din Piata Universitatii si de cele de acum, din Piata Victoriei, propun ca ACADEMIA GDS, dirijata de BIRJARUL ACADEMIC Liiceanu sa oblige mafia PSD-ALDE sa schimbe in regim de urgenta denumirile celor doua piete in Piata Golanilor-1990 si respectiv Piata Huliganilor-2012.
  Oare ce inseamna ”O tempora, o mores!?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *