“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

SOC SI GROAZA: „Balena Albastră”, într-un liceu din Buzău! | Procurorii DIICOT au ridicat doi elevi

balenaalbastra3

Jocul „Balena Albastră” ajunge și la Buzău. Procurorii DIICOT Prahova au ridicat, ieri, doi elevi din comuna Lopătari. Însoțiți de jandarmi, oamenii legii au mers la liceu din localitate pentru a lua un elev de clasa a VIII-a și unul de clasa a IX-a, fără a da explicații profesorilor. De asemenea, reprezentanții DIICOT au descins la locuințele celor doi, de unde ar fi ridicat calculatoarele și telefoanele mobile, de pe care urmează să fie extrase toate mesajele și conversațiile purtate în jurul acestui subiect.

Inspectoratul Școlar și conducerea liceului au demarat propriile anchete, pentru a stabili cum a intrat primul dintre elevi în acest joc.

„Am fost și noi susprinși când ne-am trezit cu poliția în timpul orelor, mai ales după ce am aflat că este vorba despre doi copii cu rezultate bune. Au fost ridicați ieri pentru audieri iar astăzi au revenit la ore. Avem și noi propria anchetă și vom vedea ce s-a întâmplat. Bine că nu s-a ajuns departe în această poveste. Cei doi vor beneficia de consiliere psihologică”, a declarat directorul Liceului Tehnologic Lopătari.

Jocul „Balena Albastră” este promovat pe rețelele de socializare de comunități care venerează și încurajează sinuciderea.

Sursa: Reporter Buzoian

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.