SOC SI GROAZA! Al treilea gen, adoptat oficial de guvern in Germania

DEMENTA DUSA LA EXTREM IN GERMANIA SI INDOCTRINARE IN MASA A NOILOR GENERATII:

Guvernul german a adoptat un text care legalizează un al treilea gen pe certificatele de naştere, fiind un precursor în Europa în recunoaşterea persoanelor intersexuale.

Alături de feminin sau masculin se va putea menţiona divers în cazul persoanelor vizate, potrivit acestui text de lege care este urmează să fie supus aprobării Camerei Deputaţilor.

”Nimeni nu trebuie să fie discriminat din cauza identităţii sale sexuale”, a declarat ministrul Justiţiei Katarina Barley (SPD), apreciind că această modernizare a stării civile ar fi trebuit să aibă loc de mult timp.

Guvernul de mare coaliţie între conservatorii lui Angela Merkel şi social-democraţi pune astfel în aplicare o hotărâre a Curţii Constituţionale din 2017.

Cea mai înaltă jurisdicţie germană le-a dat termen deputaţilor până la ”sfârşitul lui 2018” să legalizeze prin vot un al treilea gen.

În Germania era posibil, din 2013, să nu se completeze spaţiul referitor la sex şi să fie lăsat gol, iar cei vizaţi puteau, ulterior, în cursul vieţii, fie să aleagă sexul masculin sau feminin, fie ca menţiunea cu privire la sex să rămână goală.

Alte ţări din Europa, precum Olanda şi Austria, s-au angajat pe calea unei recunoaşteri a unui al treilea gen.

În Franţa, orice persoană trebuie să fie alocată în cinci zile după naştere unuia dintre cele două sexe – masculin sau feminin. Curtea de Casaţie a respins anul trecut recunoaşterea unui gen neutru.

Potrivit statisticilor ONU, între 0.05 şi 1,7% din populaţia mondială este intersexuală.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *