GENERAL

SOC si GROAZA. A DISTRUS locuința în care era găzduit și apoi a SĂRIT de la etajul zece

635x0 sbc news alert 1

O familie din București a sunat la 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să ceară ajutor pentru că au fost agresați în propria locuință de un bărbat pe care l-au găzduit o perioadă, până își găsea unde să stea cu chirie.

Agresorul a distrus tot și apoi s-a aruncat de la etajul 10. Polițiștii Secției 13 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, până când acesta își găsea o locuință cu chirie.

Cei doi soți au reușit să iasă din apartamentul lor, dar în interior a rămas agresorul, iar la sosirea echipajelor de poliție ușa de acces era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum. „S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuință arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului. A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului”, potrivit Poliției Capitalei.

Sursa: stiripesurse.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.