Șoc pentru Liviu Dragnea! AU DECIS ACUM!

Șoc pentru Liviu Dragnea. Legea pe care Dragnea a susținut-o din răsputeri nu va trece de Parlament. Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au luat o decizie foarte importantă în ceea ce privește aministia și grațierea.

Astăzi, coaliția PSD-ALDE a avut o întâlnire la Vila Lac 1. Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au decis să respingă în Parlament proiectul de lege privind amnistia și grațierea, aflat în comisiile de specialitate din Camera Deputaților.

Mai mult, ALDE nu va ieși de la guvernare.

„Astăzi a avut loc o nouă ședință a coaliției de guvernare PSD-ALDE, o discuție care a vizat atât componenta politică a alianței, cât și pe cea guvernamentală. În cadrul discuției de astăzi, am abordat tema funcțiilor vacante în guvern, precum și sesiunea parlamentară extraordinară, în cadrul căreia vom respinge proiectul de lege privind amnistia și grațierea. În săptămâna care urmează, ne vom reuni pentru analiza unui amplu set de măsuri care privesc actul de guvernare asumat și agenda publică”, a transmis PSD după sedinta coalitiei.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea și-a dorit foarte mult ca această lege să treacă de Parlament.

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, decizie definitivă, în dosarul „Referendumul” și la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, decizie în primă instanță, în dosarul angajărilor frauduloase la Protecția Copilului Teleorman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.