SOC pentru Iohannis. Document devastator

Procurorul general Augustin Lazăr susţine că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, „exploatează o eroare de grefă survenită în martie 2016”, iar ordonanţa de clasare care se referea la preşedintele Klaus Iohannis nu a fost emisă, confirmată sau verificată de procurorul general, ci de un alt procuror, cu nume apropiat, Cristian A. Lazăr.

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, la „Sinteza zilei”, un document devastator pentru preşedintele Klaus Iohannis şi Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

În dosarul de numire a lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general, dosar aflat la Ministerul Justiţiei, ”s-a identificat o Ordonanţă de clasare pentru un dosar deschis în anul 2013 pe numele primarului Municipiului Sibiu de la acea dată, domnul Klaus Werner Iohannis”, se precizează în documentul publicat, miercuri, pe site-ul Ministerului Justiţiei.

Citiți și:  Klaus Iohannis A SEMNAT decretul! DECIZIE de ultimă oră

”La baza dosarului stau două plângeri, una formulată de un petent persoană fizică către DNA, care a fost trimisă ulterior spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia la data de 18.07.2013 şi alta formulată de către o instituţie publică la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, transmisă spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia la data de 28.08.2013.

La acea dată, conform informaţiilor din curriculum vitae depus la dosarul de candidatură, domnul Augustin Lazăr îndeplinea funcţia de Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia,”, mai arată comunicatul citat.

Citiți și:  Klaus Iohannis A SEMNAT. Ce se întâmplă cu AMENZILE colosale aplicate românilor

LASA UN COMENTARIU