SOC PENTRU INTREAGA ROMANIE! Lovitură definitivă pentru Iohannis și Lazăr

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, la „Sinteza zilei”, un document devastator pentru președintele Klaus Iohannis și Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

„La momentul în care ministrul justiției a făcut anunțul și a cerut CSM-ului ‘voie’ să publice clasare, reporterii noștri au făcut toate eforturile din lume de a face rost de clasare. Și au făcut!

E o bombă în clasare mai mare decât ceea ce a crezut opinia publică”, a spus Mihai Gâdea.

Iată mai întâi informațiile furnizate de Ministerul Justiției, miercuri seară, pe site-ul instituției:

În dosarul de numire a lui Augustin Lazăr în funcția de procuror general, dosar aflat la Ministerul Justiției, ”s-a identificat o Ordonanță de clasare pentru un dosar deschis în anul 2013 pe numele primarului Municipiului Sibiu de la acea dată, domnul Klaus Werner Iohannis”, se precizează în documentul publicat, miercuri, pe site-ul Ministerului Justiției.

Citiți și:  Marius Tucă: Populația a fost supusă la o bătaie de joc nesfârșită de regimul Iohannis. Trăim un moment istoric!

”La baza dosarului stau două plângeri, una formulată de un petent persoană fizică către DNA, care a fost trimisă ulterior spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia la data de 18.07.2013 și alta formulată de către o instituție publică la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, transmisă spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia la data de 28.08.2013.

La acea dată, conform informațiilor din curriculum vitae depus la dosarul de candidatură, domnul Augustin Lazăr îndeplinea funcția de Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.”, mai arată comunicatul citat.

Citiți și:  Gadea, copleșit de emoții la Sinteza Zilei. Scrisoarea CUTREMURATOARE a unui copil de 12 ani care cere ajutor pentru mama sa

LASA UN COMENTARIU