Șoc pentru Dragnea! Se apropie SENTINTA. Breaking news

DNA, prin procurorul-șef interimar, Călin Nistor, vine cu vești proaste pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, în dosarul Tel Drum, în care acesta are calitatea de suspect.

Procurorul şef DNA susţine că dosarul Tel Drum este aproape de finalizare, şi acest lucru s-ar putea întâmpla chiar înainte de alegerile europarlamentare.

„Sperăm ca în termen nu foarte lung să fie soluţionat într-un fel sau altul. Eu sper să fie de ordinul a câteva luni. Una, două, trei luni, nu ştiu. Procurorul îşi face planul”, a declarat Nistor Călin, la B1 TV, precizând că Lăncrănjan a cerut o experitiză care a durat destul de mult timp, însă în prezent este finalizată.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Şeful interimar al DNA a vorbit şi despre disputa pe tema acestui dosar cu Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

„S-au făcut mai multe solicitîri de trimitere a acestui dosar la SIIJ, cu motivarea că ar exista magistraţi în dosar. Am discutat cu procurorul de caz, i-am cerut să îşi asume în scris. Mi-a precizat că este un memoriu care ar viza magistraţi, l-a trimis la secţie. Acest memoriu nu are legatură cu activitatea presupus infracţională reţinută în dosar”, a declarat Nistor Călin.

În dosarul „Tel Drum”, procurorii DNA au anunţat, oficial, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care acesta era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.