Șoc pe scena politică! Cine i-ar putea lua fotoliul Gabrielei Firea. Este OMUL MOMENTULUI


Imaginea lui Nelu Tătaru, actualul ministru al Sănătății, crește cât a altora în ani de zile. Așa de tare este apreciat Tătaru, încât ar putea fi arma secretă a PNL împotriva Gabrielei Firea.

Sociologul Bruno Ştefan a declarat pentru DC News că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ar fi favorit la primăria Capitalei, dacă ar decide să intre în cursă.

Managementul crizei, propulsor electoral
„Câştigă teren aceia care s-au raportat la criza din sănătate. Nu întâmplător, sondajul arată că oamenii îşi pun cea mai mare încredere în medici. De asta Raed Arafat şi Nelu Tătaru sunt atât de bine în toate sondajele, pentru că ei oferă plasa de siguranţă a sănătăţii în pandemie”, a declarant Bruno Ștefan.

Cu medicul la Primăria Capitalei
Sociologul crede că ideea de medic le surâde bucureștenilor. ”Nu e vorba doar de impact. Să ne aducem aminte că am avut un primar al Capitalei medic, Sorin Oprescu, în care oamenii şi-au pus speranţele tocmai pentru că era medic. Dacă ar candida Nelu Tătaru la primăria Capitalei, ar face-o praf pe Gabriela Firea, doar pentru că e medic. Medicii au o zestre dată de meseria lor care îi face pe oameni să îi privească ca figuri autoritare”, a mai declarat Bruno Ştefan.

Sursa: capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *