Şoc pe piaţa media din România! Un program TV urmărit iese din grilă

Anunţ de ultim moment pe piaţa media din România!

Un program TV important iese din grila unui operator TV important. Clienţii nemulţumiţi au luat cu asalt pagina de Facebook a operatorului pentru a cere lămuriri.

După ce Eurosport a dispărut din grila Telekom de la 1 ianuarie, în prezent, mai mulți abonați ai operatorului de televiziune OrangeTV Fix s-au plâns de dispariția programelor. Pe lângă posturile Eurosport, au dispărut şi canalele Discovery.

Reacţia Orange
Orange a reacționat la plângerile primite pe pagina de Facebook: „Lista de canale este dinamică și poate suferi modificari. Chiar dacă anumite canale TV sunt eliminate, respectăm, în continuare, numărul minim de canale agreat la semnarea contractului. Canalele noi introduse în grilă, cu aceeași tematică, sunt: Euronews, Fightbox, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Timeless Drama Channel HD, Travel XP, Look 2, Look 3”.

Eurosport transmite competiţii majore ca:
Premier League
Turneele de Mare Șlem la tenis (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open)
ATP Cup
Circuitul ATP
Jocurile Olimpice din vară
Turneul celor 4 trambuline și întreg sezonul de sărituri
Sporturi de iarnă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.