Soc: O tanara de 18 ani a fost violata de CINCI imigranti sirieni

violata-foto-610x300

O tanara de 18 ani din comitatul Kent a fost violata in repetate randuri de cinci sirieni. Cosmarul tinerei a durat nu mai putin de cinci ore! Patru barbati au fost arestati, fiind acuzati de viol.

Tanara, care locuia intr-un imobil al primariei in care au fost cazati recent de catre autoritati mai multi refugiati, a fost violata chiar in apartamentul in care locuia, in Gillingham. Victima sustine ca atacatorii sai sunt sirieni si, desi le-a declarat anchetatorilor ca cinci persoane au agresat-o, doar patru tineri au fost prinsi si retinuti. Potrivit surselor citate de dailymail.co.uk, tanara este „foarte afectata”.

Desi le-au declarat anchetatorilor ca au sub 18 ani, acestia ii suspecteaza ca alta ar fi varsta lor reala.

Aproximativ un milion de refugiati, in principal sirieni, vor ajunge in Europa pana la sfarsitul anului, estimeaza Comisia Europeana.

2 comments

  1. Au dooar pretentia ca sant sirieni.Acest articol este o alta probata de manipulare impotriva Siriei,pe care banditii o vor ingenunchiata,ca Iraku,Libia,Afganistanu si ca Romania.Invadatorii au puhoit peste Europa cu PANCARDA SIRIEI PE PIEPT,dar ei sant internationali dresati in taberele de produs teroristi si crime pe mapamond.

    • Este o probabilitate matematica ca o parte din refugiati sa recurga la violuri,stiu asta si fara articol.
      Dupa cum stiu si faptul ca tara noastra a avut mereu cozi de topor care au pactizat cu dusmanii.
      Iar tu esti unul dintre acestia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *