Șoc la Roland Garros! Meciul româncelor, în vizorul poliției pentru BLAT! Procurorii au confirmat

Jurnaliștii de la Welt.de, din Germania, anunță că Poliția Franceză a deschis o anchetă pentru o posibilă implicare a mafiei pariurilor într-un meci disputat în proba de dublu a competiției de la Roland Garros 2020.

Meciul vizat de Poliția Franceză este cel dintre Patrica Țig / Andreea Mitu și Madison Brangle / Yana Sizikova, în chiar primul tur. A fost o victorie muncită pentru românce, 7-6 (8), 6-4.

Doar că au fost sesizate activități extrem de intense la casele de pariuri pentru această perioadă. Mai exact game-ul cinci din setul 2, în care se anunță că s-ar fi pariat câteva sute de mii de euro, conform surselor din anchetă ale celor de la Welt.de.

UPDATE, 6 octombrie, ora 18:15 / Procurorii francezi au confirmat, marţi, ancheta în cazul meciului Andreea Mitu/Patricia Ţig – Madison Brengle/Yana Sizikova (SUA/Rusia), din primul tur al probei de dublu feminin de la Roland Garros.

O investigaţie pentru ”fraudă în grup organizat” şi pentru ”corupţie sportivă activă şi pasivă” a fost deschisă, la 1 octombrie, în urma suspiciunilor de trucare a unui meci de la Roland Garros, a precizat parchetul din Paris. Cercetările au fost încredinţate Serviciului central pentru curse şi jocuri de noroc (SCCJ), a anunțat parchetul.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.