ȘOC LA PRO TV! ANDREEA ESCA SE DUCE LA KANAL D?

Când spunem Andreea Esca, spunem Pro TV. Vedeta lucrează la acest post tv încă de la înființarea acestuia și a rămas fidelă până în ziua de azi. Însă o veste șoc i-a pus pe gânduri pe fani, și anume motivul pentru care prezentatoarea știrilor s-a apucat intens de sport.

Imediat după sărbătorile de iarnă, Andreea a dat fuga la sala de fitness pentru a da jos kilogramele în plus și să își tonifice musculatura. Internauții cred că altul este motivul pentru ca Andreea a luat această decizie, de a se antrena intens, potrivit evz.ro, ei cred că jurnalista se pregătește pentru a participa la Exatlon, show transmis de Kanal D.

PRO TV A FĂCUT ANUNȚUL OFICIAL

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate și urmărite prezentatoare de știri din România. Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, vedeta este foarte activă și participă la diverse evenimente și petreceri, însă, pe sticlă, este fidelă doar jurnalului de știri pe care îl prezintă.

Surpriza vine direct de la Pro TV, care a făcut anunțul oficial, că Andreea Esca va apărea la TV, la quiz show-ul “Pe bune?!”, alături de alte vedete. Emisiunea prezentată de Andi Moisescu, cu Natanticu și Costi Diță pe post de căpitani pentru cele două echipe, va fi difuzată începând de luni, 25 februarie, de la ora 22:30. Cosmin Natanticu și Costi Diță îi vor avea ca invitați în noul sezon pe Andreea Esca, Irina Rimes, Monica Bârlădeanu, Cabral, Dragoș Bucur, Lora sau Grasu XXL.

„Împreună cu conferențiarii mei, Costi Diță și Cosmin Natanticu, sunt gata să redeschid un nou sezon de comunicări știițifice despre viață, dar mai ales despre aspectele ei nebănuite. Cu ajutorul unor invitați aleși pe măsura neașteptatului din fiecare ediție în parte, vom încercă să vă surpindem, din nou, mai ceva decât celebrele studii ale cercetătorilor britanici. În fiecare luni, de la 22:30.”, a declarat Andi Moisescu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *