Șoc la Casa Albă! Trump divorțează! Melania a fost prinsă în fapt

După ce Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale în 2016, soția sa Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. Inițial, aceasta a declarat că vrea să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul școlar.

Cu toate acestea, scriitoarea Monica Byrne susține că lucrurile nu ar fi așa. Aceasta susține că prima doamna a Statelor Unite este implicată într-o relație cu șeful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower, relatează International Business Times.

Noel Casler, fost angajat al emisiunii „The Apprentice,” sustine si el ca stie ce se intampla cu adevarat intre Melania si presupusul sau iubit, Hank Siemers.

Intre timp, Political Flare a enumerat lucrurile pe care le-ar fi descoperit despre iubitul Melaniei si relatia ei cu presedintele Statelor Unite.

Publicatia sustine ca documentele de divort erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cat pe ce sa finalizeze procesul atunci cand Donald Trump a fost ales presedinte.

Melania continua sa fie „legata” in mariajul cu Trump pana cand mandatul sau se va termina. De asemenea, exista zvonuri care sugereaza ca presedintele american stie despre relatia sotiei sale cu Siemers si ca nu este deranjat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *