ȘOC între maneliști și interlopi! A DAT COVIDU’ IN EI! Fratele lui Florin Salam este intubat, în stare gravă: Declarații ULUITOARE ale manelistului

Florin Salam, sora sa și o parte a familiei, împreună, cu un avocat au lansat acuzații dure la adresa medicilor, după ce fratele manelistului a ajuns în stare gravă, la Spitalul Floreasca. Salam a anunțat că fratele său este intubat, iar Adrian Streinu-Cercel i-ar fi spus că pacientului i-au cedat rinichii și ficatul.

”Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Trebuie să știm starea lui. Ce putem să facem? Indiferent de situație, că este sau nu în ultima fază, trebuie să știm ce e cu el. Acum două săptămâni el s-a simțit rău. Am chemat ambulanța de la Sanador și l-au dus la Floreasca. După 4 zile, s-a simțit mai bine, i-au făcut un CT și au descoperit că are pneumonie mai severă. I-au făcut două teste de coronavirus și i-au ieșit negative.

Citiți și:  Adevărul despre clanurile interlope din România. Ipoteză năucitoare

Am întrebat ce putem să facem ca să îl facem bine, să îl ducem în străinătate. Ne-au zis că este vorba despre bani. Nu poți să aduci un om aici și să îl iei între 4 scânduri. Oare faceți tot ce trebuie pentru fratele meu? Această boală este o afacere pentru mulți medici. Nu vrem ca medicii să îl folosească altcumva. Fratele meu mi-a zis: ”Luați-mă de aici, că mă omoară ăștia”, așa mi-a zis fratele meu. Poate, în situația mea, sunt și alți oameni, necăjiți. Noi, care suntem cine suntem, tot nu putem să facem nimic. De vineri seara, de pe 31 iulie, nu am mai vorbit cu el. Ne-au întrebat dacă suntem țigani.”, a declarat Florin Salam.

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

Sora lui Florin Salam a declarat că poate să facă rost și de medicamentul Redemsivir, din SUA. ”Domnul Cercel ne-a spus că i-au cedat rinichii, ficatul. ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați mai putea să faceți voi?”, așa ne-a zis domnul Cercel. ”, a mai spus femeia.

Avocatul familiei a spus că fratele lui Salam este intubat și în stare critică.

Situația este destul de complicată, dat fiind că Florin Salam a cântat, miercuri, la priveghiul interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, și ar putea fi și el infectat, dacă fratele său are COVID-19.

Vezi: CUM ARATĂ TRUPUL CRIMINALULUI LUI EMI PIAN ÎN URMA LUPTEI. CIPRIAN NAPY ARE SPATELE DESPICAT. FOTO

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

229 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile