ŞOC în showbiz! NUME GRELE din România, IMPLICATE. Apucături bolnave cu MINORE TRAFICATE. Breaking news


Documente-bombă despre o rețea de prostituție condusă de Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, au generat un scandal imens în showbiz. În prim-plan apare Giuseppe Handke, alias DJ Gino Manzotti, liderul trupei DJ Project, care negocia prin telefon pentru minore.

Proxeneții l-au filmat pe Handke în timpul orgiilor, conform CANCAN.RO, care prezintă în exclusivitate pasaje incredibile din acest dosar fără precedent.

Conform cancan.ro, Giuseppe Handke era client fidel al reţelei de prostituţie „Toți acești inculpați au folosit frecvent serviciile sexuale ale minorelor plasate de cei patru inculpați, ei cunoscând că acestea sunt victime ale traficului de minori. Interceptările telefonice, relațiile strânse de prietenie cu cei patru membrii ai grupării, participarea regulată la petrecerile organizate de inculpați, le-a permis inculpaților beneficiari ai serviciilor sexuale, cunoașterea anturajului și preocupărilor acestora iar acest lucru reprezintă proba cea mai certă și concludentă care exclude orice dubiu cu privire la necunoașterea acestui aspect”, se arată în dosar.

Astfel, din 2013 până în 2015,Gino Manzotti ar fi întreținut relații intime cu mai multe minore, datorită relației apropiate pe care o avea cu Paul Mînzu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *