SOC IN POLITICA! Sorin Marica anunță alianță PSD – PRO România

Deputatul Sorin Marica, fost membru PSD, actualmente membru al Pro România, a declarat joi, la Deva, că săptămâna viitoare şi-a propus să se întâlnească cu preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, pentru a-i propune o unificare a forţelor politice de factură social-democrată în perspectiva alegerilor pentru Preşedinţia României.

“Am de gând să-i fac o vizită domnului Dragnea. De astăzi înainte, menirea mea este pentru unitate între toţi social-democraţii din România. (…) Să încerce cu Victor Ponta, cu Gabriela Firea, să facă o împăcare, că doar împreună putem să avem rezultate bune pentru Cotroceni şi pentru toate bătăliile politice care vor fi date, de acum înainte, în România”, a spus Marica.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Deputatul Sorin Marica a precizat că a trecut la Pro România pentru că doreşte ca partidul din care face parte acum să aibă un scor “cât mai bun” la alegerile pentru Parlamentul European.

Parlamentarul hunedorean a spus că nu are ce să reproşeze fostului său partid, dar a menţionat că “spera” ca anumiţi candidaţi, cum este ministrul Natalia Intotero, să aibă un loc mai bun pe lista de candidaţi ai PSD la Parlamentul European.

“Speram ca doamna Intotero să aibă un loc mai sus, pe 5, 7, 9, ceea ce se discutase cu câteva luni în urmă. Speram să fie şi Ioan Mircea Paşcu pe această listă a social-democraţilor”, a afirmat Marica.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Pe de altă parte, el şi-a arătat satisfacţia că pe lista de candidaţi a Pro România la alegerile europarlamentare se află comisarul european Corina Creţu, despre care a spus că este un comisar apreciat în toate ţările membre UE.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu