“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Șoc în Parlament! A făcut infarct în timpul unui discurs / VIDEO

186250

Deputatul Hasan Bitmez s-a prabulșit de pe podiumul Parlamentului Turciei după ce a criticat politica guvernului Erdogan, considerată insuficient de fermă față de Israel și adresându-se statului evreu: „ Nu vei scăpa de mânia lui Allah”, scrie Le Figaro, citat de mariustucă.ro.

„Chiar dacă scapi de chinurile istoriei, nu vei scăpa de pedeapsa lui Allah” Imediat după aceste ultime cuvinte deputatul Hasan Bitmez care vorbea de pe platforma Adunării Naționale a Turciei s-a prăbușit la pământ. Uimiți, ceilalți aleși se grăbesc să-l ajute dupa cum arata un videoclip publicat pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter). Devenit viral, acest videoclip include imagini transmise în direct de postul de televiziune parlamentar turc TBMMTV.

Hasan Bitmez vorbea cu deputații din partidul AKP al lui Recep Tayyip Erdogan înainte de a-și pierde cunoștința. Deputatul turc din partidul Felicity (Saadet) – islamist conservator ținea un discurs în cadrul negocierilor pentru bugetul 2024.

Un masaj cardiac a fost efectuat înainte ca parlamentarul să fie transferat la spital la terapie intensivă. „Starea este oarecum critică ”, a declarat ministrul justiției turc Yılmaz Tunç după ce și-a vizitat colegul la spital.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.