ȘOC în MEDIA. Decizie de ULTIMA ORĂ. O VEDETE se RETRAGE. Motivul NEAȘTEPTAT care a CONVINS-O

Mirela Boureanu Vaida se retrage la țară. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea de televiziune după ce împreună cu familia a luat decizia de a se muta în noua locuință pe care și-a constriut-o în apropiere de București

Prezentatoarea tv de la Antena 1 are o familie frumoasa si fericita. Cu toate ca a locuit ani buni in oras, frumoasa vedeta vrea ca cei mici sa experimenteze si ei copilaria pe care ea a avut-o, potrivit www ciao.ro Asa ca Mirela Boureanu Vaida si Alexandru si-au construit o casa la tara, in apropiere de Bucuresti. Dupa ani buni de constructie, casa este gata si vedeta se va muta in curand in ea. Vrea sa locuiasca intr-o comunitate restransa si sa isi duca copiii la scoala acolo. Mirela Vaida are doi copii, Carla ( 3 ani şi jumătate) şi Vladimir (2 ani). „Am de gând să mă retrag la o casă, lângă Bucureşti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Şi chiar mă gândeam să mut copiii cu totul, să ne retragem într-o comunitate mai restrânsă, mai liniştită. Să vedem cum e lumea în simplitatea ei. Un copil poate fi foarte bun dacă vrea să înveţe, poate să înveţe oriunde. Nu vreau să-i dau la cele mai mari şcoli private, de prestigiu. Eu am făcut grădiniţa la ţară şi m-am mutat în şcoala primară. Eu cred foarte mult în dascălii noştri şi în şcoala noastră. Nu contează unde faci şcoala sau grădiniţa”, a spus Mirela Vaida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.