Șoc în Marea Britanie. Regina pregătește lovitura fatală. Monarhia nu e „vacă de muls”

Regina Elisabeta a II-a pare că se gândește să treacă la măsuri drastice împotriva Prințului Harry, pe motiv că acesta refuză să respecte regulile perioadei de probă după despărșirea de familia regală.

Potrivit publicației britanice Life & Style, care citează o sursă informată cu privire la discuțiile din familia regală, regina este „furioasă” că Meghan și Harry pentru că aceștia ar fi încălcat condițiile Megxit.

Suverana Marii Britanii a fost de acord să-i lase pe Harry și Meghan Markle să se mute în SUA, după ce au renunțat la Familia Regală la sfârșitul lunii martie. Le-a spus, însă, clar că sunt reguli pe care sunt obligați să le respecte.

Monarhia nu e „vacă de muls”
La numai șase luni de la încheierea acordului, regina este, însă, foarte nemulțumită de cum decurg lucrurile. Se gândește chiar să-i ia titlul de prinț lui Harry, pe motiv că acesta a transformat monarhia britanică într-o „vacă de muls”.

Potrivit sursei citate de Life & Style, Harry a încălcat practic toate regulile din momentul în care a călcat în SUA. Astfel, cuplul a obținut contracte de milioane de lire sterline cu gigantul Netflix și agenția Harry Walker din New York. „Este ca și cum ar fi transformat monarhia într-o vacă de muls”.

Sursa a sugerat, de asemenea, că Meghan și Harry nu ar fi obținut asemenea succese dacă ar fi fost niște „oameni simpli” și că își folosesc legăturile regale pentru a-și atinge scopurile.

Mai mult, sursa tabloidului britanic susține că Harry și Meghan au făcut mai multe filmulețe în timp ce locuiau în Familia Regală. „Dar filmările făcute de Meghan și Harry când au părăsit firma (familia regală n.t.)? Acesta este un spectacol de 200 de milioane de dolari!”

Îngrijorarea familiei regale britanice cu privire la comportamentul celor doi pare să se refere și la implicarea acestora în alegerile din SUA, în ciuda faptului că familia britanică trebuie să rămână apolitică.

Vorbind într-un mesaj video, ducesa de Sussex a declarat înainte de vot că această cursa prezidențială a fost „cea mai importantă alegere din viața noastră”, cuplul făcând apel la americani să își exercite dreptul de vot.

La rândul său, Prințul Harry a declarat „Pe măsură ce ne apropiem de noiembrie, este vital să respingem discursul de ură, dezinformarea și negativitatea online”.

Deși cuplul nu a susținut în mod direct un candidat, toată lumea a înțeles că nesaul era anti-Donald Trump, scrie express.co,uk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.