ŞOC în Israel: Linșaj bestial, transmis la TV!

Lucrurile degenerează în Israel, iar asta s-a văzut și după ce un post TV a transmis cum un bărbat, probabil arab, a fost bătut cu cruzime în plină stradă de extremiști

BUCUREȘTI, 13 mai – Sputnik. Opinia publică din Israel a fost şocată de transmisia în direct, la o oră de mare audienţă, a unor imagini cu bărbat, se pare arab, ”bătut cu cruzime de atacatorii săi, militanţi de extremă dreapta, într-un oraş din apropiere de Tel Aviv”, transmite Agerpres.

În imagini, un bărbat despre care un grup de extremă dreapta israelian a crezut că este arab, a fost scos cu forţa dintr-o maşină şi ”apoi bătut cu cruzime de o mulţime de câteva zeci de persoane până când şi-a pierdut conştienţa”.

Citiți și:  Director spital: „80% dintre cazurile grave de COVID sunt complet vaccinate”

”Incidentul, a cărui filmare a fost transmisă în direct de postul Kan, a avut loc pe promenada de la malul mării din Bat Yam, un oraş situat la sud de Tel Aviv”, transmite Agerpres, care menționează că poliţia şi serviciile de urgenţă au sosit abia după 15 minute, ”timp în care victima zăcea în mijlocul străzii”.
Victima a fost dusă în grav rănită la un spital din Tel Aviv, dar medicii spun că e în stare stabilă.

​Atacatorii făceau parte dintr-un grup de extremă dreapta care organizase un protest acolo – iar motivația agresiunii bestiale a fost că oamenii au avut impresia că respectivul șofer vrea să intre în ei cu mașina.

Citiți și:  News alert! S-a raportat primul caz de „flurona”

Dar, precizează Agerpres, din filmare pare ”mai degrabă un şofer care încerca să evite demonstraţia”.

Sursa: sputnik.md

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!