ȘOC în Germania: Fiul fostului preşedinte A FOST UCIS în timpul unei prelegeri pe care o ținea într-un spital

Fritz von Weizsäcker, fiul unui fost preşedinte german, a fost înjunghiat mortal marţi seara. De profesie doctor, el susţinea o prelegere la spitalul Schlosspark din Berlin, când un bărbat din sală a venit către el şi l-a înjunghiat, scrie agerpres.ro.

Victima, în vârstă de 59 de ani, a murit la faţa locului, iar un polițist care era în timpul liber a fost rănit grav, încercând să oprească atacul.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reţinut în acest caz ca fiind suspectul principal. El nu avea cazier și, după primele audieri, nu a oferit un motiv pentru faptele sale.

Circa 20 de persoane participau la prelegere în momentul atacului, într-o sală din aripa de psihiatrie a spitalului. Mai multe persoane au ajutat la reţinerea suspectului şi la predarea sa poliţiei.

Poliţia investighează toate posibilităţile, a declarat purtătoarea de cuvânt a forţelor de ordine. De asemenea, oficialii intenţionează să întrebe familia von Weizsäcker dacă au existat ameninţări la adresa acestuia.

Spitalul privat Schlosspark organizează frecvent evenimente la care cetăţenii iau parte pentru a se informa despre boli, diagnostice şi oportunităţi de terapie, potrivit site-ului instituţiei.

Von Weizsäcker avea o lungă carieră medicală şi era specialist în medicină internă, potrivit site-ului menţionat. Prelegerea doctorului era dedicată bolii ficatului gras.

Tatăl său, Richard von Weizsäcker, decedat în 2015, a fost primar al Berlinului între 1981 şi 1984, şi preşedinte al Germaniei din 1984 până în 1994.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile