ȘOC ÎN BUZĂU! A apărut hingherul de femei! „Piticul porno” își face de cap!

În sfârşit, administratia PSD-ista, se ocupă şi de problemele cu adevărat grave!

Recent, la Urbis Serv, a fost înfiinţat un departament de hingheri specializaţi în ridicarea şi îndepărtarea de pe stăzi a femeilor cărora le lipseşte orientarea în spaţiu.

“Specimenele bipede încurcăcioase se opresc acolo unde e traficul cel mai mare, stau şi discută prostii, ori îşi fac selfiuri pentru Instagram. Bipedele nu blochează accesul doar în locuri publice. Există şi cazuri extreme, de femei care se opresc să stea vorbă în uşa liftului, în uşa bucătăriei şi în general oriunde nu ar trebui să se oprească cineva vreodată”, explică Emiluț, expert în femei.

Domnișoarele care blochează traficul vor fi tranchilizate de Nicushor, duse la un adăpost special la marginea orasului, de unde pot fi revendicate de rude sau soţ în termen de 7 zile.

Nicu’ – psiholog si psihoterapeut specializat in patrupede.

Din nefericire, în caz că nu sunt revendicate, domnițele vor fi eliberate din nou pe stradă, unde pot provoca din nou blocaje.

Hingherii de femei, condusi de Emiluț, vor fi dotaţi şi cu puşti cu tranchilizante, pentru că foarte multe femei de genul ăsta devin isterice.

Pamflet din seria „Aventurile lui Emiluț” – Citeste si: Spaima pensionarilor buzoieni! Veterinarul Emiluț Parashiv: Cine adoptă un maidanez trebuie să adopte şi baba care îi dă de mâncare. Fiecare cățel va beneficia și de consiliere psihologică specializată, promite Toma

 

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu