SOC! Ce a aparut pe acoperisul Catedralei Notre-Dame INAINTE de incendiu

Saptamana trecuta, luni seara, celebra Catedrala Notre-Dame din Paris, Franta, a luat foc. Incendiul a durat in jur de 12 ore, fiind stins marti dimineata.

Punct luminos pe Catedrala Notre-Dame, inainte de incendiu. Un clip video s-a viralizat in mediul online. Conform Compact News, publicatia care a postat clipul video cu punctul luminos pe Catedrala Notre-Dame inainte de incendiu, sustine ca pe acoperis era o persoana.

Imaginile ar fi fost filmate cu o camera webcam, motiv pentru care au o calitate slaba. In clipul video apare o persoana imbracatea in negru. PErsoana este destul de greu de identificat. Este imbracata toata in negru si se plimba pe acoperis cu ceva in mana.

La un moment dat, in dreptul siluetei acestei persoane apar doua flashuri de lumina. Primul este mai mic, al doilea este mai mare. Imaginile au fost verificate de agentia AFP si au fost catalogate drept reale. Imaginile au fost filmate cu o ora si 30 de minute inainte de incendiu.

Cu toate ca exista posibilitatea sa fie vorba de muncitori, sursa citata sustine ca orice angajat trebuie sa poarte vesta de siguranta. Cu toate astea, silueta este complet neagra. Din mana ei se vad 2 puncte de lumina la intervale diferite. Cu toate ca aceste imagini exista, politia sustine ca nu sunt relevante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.