ȘOC ! BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI. Polițiștii de proximitate înmânează ordine de mobilizare !

O știre bombă vine să definească viața politică a acestor zile de sărbătoare. Băsescu mobilizează rezerviștii, după declarațiile pe care le-a dat în urmă cu puțin timp împotriva guvernului de la Budapesta.

„Am crezut că funcţionează decenţa. Anul acesta, ne-au dovedit că pot fi indecenţi. Ungaria a devenit, în momentul de faţă, un focar de instabilitate din punct de vedere al tratamentului minorităţilor în regiune, nu în România. În România, nu se va întâmpla nimic, dar în regiune politica Budapestei a început să creeze dificultăţi statelor care au minoritate maghiară pe teritoriul lor. România îşi va suma leadeship-ul punerii la punct a Budapestei”, a declarat Băsescu, de curând, în Harghita.

Citiți și:  Băsescu detonează o nouă ''BOMBA" în campanie: 'Îi dau lui Nicușor Dan termen până mâine să spună care a fost prețul înțelegerii'

Acum, ziarul Național aruncă bomba:


“In ciuda caniculei, politistii de proximitate alearga cat e ziua de lunga, batand la usile a zeci de mii de romani. Dar nu pentru ca infractionalitatea ar fi explodat brusc, ci doar pentru ca trebuie, de urgenta, sa inmaneze ordine de mobilizare unui numar impresionant de rezervisti.

Operatiunea a primit unda verde si de la Bruxelles, unde aroganta manifestata tot mai fatis de catre premierul ungar Viktor Orban este  inghitita din ce in ce mai greu de catre inaltii comisari europeni. In acelasi timp insa, reactualizarea bazei de date cu toti cei care au „slujit patria”, indiferent de arma, nu pare sa fie o simpla cacealma. Pentru ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, structurile speciale romanesti au luat inca din urma cu cateva luni masuri de-a dreptul exceptionale de securitate in Transilvania, monitorizandu-i la sange pe cei considerati posibili agitatori ai „partenerilor”  din serviciile unguresti.

Planul a fost pus in aplicare imediat, politistilor de proximitate revenindu-le misiunea de a distribui personal, cat mai rapid cu putinta, chemarile la „catanie”. Cum principalii vizati de aceasta mobilizare sunt fosti angajati din structurile speciale din sistem si ai altor arme de elita,  demersul oficialitatilor de la Bucuresti spune mult. De altfel, mesajul subliminal astfel transmis pare sa fi fost priceput imediat la Budapesta,  care a si batut in retragere. Deocamdata, cel putin.”

Sursa: eNational

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cluju
Cluju
7 ani in urma cu

Asta este o minciuna. Te iei si tu dupa ce scrie un anume Tache de la enational punct ro. Nu vezi ca se incearca manipularea romanilor ?