SOC. Au adoptat un băiat de 14 ani, apoi au aflat cu ce monstru trăiau în casă

Barbora Skrlova este un nume care stârneşte teamă şi acum în Cehia, la 13 ani după ce faptele ei au îngrozit o lume întreagă. Dacă acest caz vi se pare un scenariu de film, ei bine, povestea este adevărată, dar a inspirat, într-adevăr, realizarea peliculei “Orfana”.

Barbora Skrlova este o femeie care, în zilele noastre, are 48 de ani. Infracţiunile care au transformat-o într-un monstru, de-a binelea, le-a comis când avea 35 de ani, adică în 2007. Ea suferă de hipopituitarism, ceea ce înseamnă că este mică de înălţime şi autistă. Această înfăţşare a ajutat-o să înşele mulţi oameni. Inclusiv autorităţile. Practic, în 2007, arăta ca o fetiţă de 13 ani. Încă de mică, a fost închisă într-un centru psihiatric.

A intrat într-o sectă

S-a folosit de boala pe care o avea pentru a poza într-o fetiţă nevinovată. Reuşea să-i manipuleze pe cei din jur pentru a obţine ce-şi doreşte. La un moment dat, a intrat şi într-o sectă pe nume “Mişcarea Graal”, unde a cunoscut-o pe Klara Mauerova, care avea doi băieţi de 8, respectiv 10 ani. Nu se ştie cum, dar Barbora ar fi reuşit s-o spele pe creier pe această femeie, iar cele două i-au maltratat şi chinuit pe copii, pe care i-ar fi închis într-o cuşcă, pentru amuzamentul lor.

Autorităţile au aflat, de la vecini, de torturile la care cele două femei îi supun pe băieţi şi au intervenit. Mama copiilor a fost arestată, dar Barbora Skrlova a reuşit să fugă în Norvegia. Aici, deşi anatomic este fată, a reuşit să “pozeze” într-un băiat de 14 ani. A înşelat vigilenţa tuturor atât de bine, încât a şi fost adoptată de o familie. Totuşi, comportamentul ei ciudat de la şcoală şi din societate, în general, a dat-o de gol, până când familia la care stătea, după mai multe investigaţii pe Internet, a aflat cine era, de fapt. Oamenii au chemat poliţia, iar Barbora a fost arestată.

Sursa: b1.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!