“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Soarta comandanților de la Azovstal!

Azovstal 2 1000x600 1

Doi comandanți ai luptătorilor care au apărat uzina siderurgică Azovstal din portul Mariupol din sud-estul Ucrainei au fost transferați în Rusia pentru investigații, a anunțat agenția de stat TASS, potrivit Reuters.

Svyatoslav Palamar, un comandant adjunct al batalionului Azov, și Serhiy Volynsky, comandantul Brigăzii 36 de pușcași marini a Forțelor Armate ucrainene, au fost mutați în Rusia, anunță TASS care preia informația de la o sursă din cadrul forțelor de ordine.

„Alți ofițeri din diferite unități ucrainene au fost, de asemenea, transportați în Rusia”, a mai spus sursa.

Jurnaliștii nu au putut verifica informația din surse independente.

La începutul acestei luni, Ucraina a anunțat că serviciile sale de informații au fost în legătură cu luptătorii capturați de la oțelăria Azovstal.

Reprezentanții Kievului încearcă să facă un schimb de prizonieri cu Moscova care să-i includă și pe luptătorii de la Azovstal, dar rușii nu au răspuns solicitării.

Sursa: cotidianul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.