Șmecherul cu BMW, scandal și pe Internet. După ce l-a lovit tramvaiul, a trecut la jiginiri pe Facebook: “Sa-mi bag p**a in rasa voastra de romani prosti!”

Tiganul “smecher” cu BMW care a blocat un tramvai în trafic pentru ca ulterior să fie lovit de acesta a făcut o criză de nervi în mediul virtual înainte să-și închidă contul.

Cioara cu BMW care a șicanat un tramvai în trafic a făcut o adevărată creiză de nervi în mediul virtual după ce a văzut sute de comentarii la clipul în care apare protagonist, postat pe un cont de Facebook specializat în filmulețe virale.

Limbajul folosit de tigan este foarte greu de reprodus, însă din mesaj reiese că bărbatul este supărat că este făcut ”cioară” de către internauți.

Croncanitorul nu s-a prezentat la poliție

Tiganul Mark a devenit vedetă peste noapte după ce a fost filmat în timp ce șicana un tramvai oprit la o intersecție. Mai precis, acesta a refuzat să plece la cuolarea verde, iar vatmanul a lovit partea din spate a BMW-ului său. Imediat, tânărul a ieșit din mașină și a început să lovească cu pumnii și picioarele tramvaiul. Bărbatul nu s-a prezentat la poliție pentru constatare, motiv pentru care a fost amendat iar permisul i-a foste retras pentru 30 zile.

Vezi: Momentul in care un vatman NU A MAI SUPORTAT și a intrat direct într-un BMW plin cu tigani care-l șicanau / VIDEO

loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

2 comentarii la „Șmecherul cu BMW, scandal și pe Internet. După ce l-a lovit tramvaiul, a trecut la jiginiri pe Facebook: “Sa-mi bag p**a in rasa voastra de romani prosti!”

  • 9 ianuarie 2020 la 20:22
    Permalink

    Bravo lui,asta merita o natie de cretini care isi pierde vremea ocupand soselele ,marketurile si bea laturi la pahar de la automatele de cafea.Omul vrea sa ne deschida ochii dar suntem atat de prosti ca nu intelegem nimic.Nici copii nu mai suntem in stare sa facem si sa crestem.Copiii nostri vor sa faca mai intai cariera,adica slugi ale companiilor ca,de, nu se pot face toti politai sau procuroriDisparitia noastra ca popor e garantata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *