Smecherie de la Primarie

BUZAU: BULEVARDUL BĂLCESCU, PARCARE PRIVATĂ ÎN WEEK-END. NUNTAŞII SUNT INVITAŢI ÎN PARCARE, CEILALŢI ALUNGAŢI

boscodeala

Campus TV Buzau: Primăria Buzău a luat în urmă cu câţiva ani decizia de închidere în week-end a circulaţiei rutiere pe Bulevardul Nicolae Bălcescu sub motivaţia că buzoienii trebuie să plimbe la promenadă fără a fi deranjaţi de maşini, dar şi pentru a proteja castanii de poluare.

Foarte repede, buzoienii şi-au dat seama că un motiv ascuns, poate principalul, pentru oprirea circulaţiei rutiere a fost crearea unui spaţiu generos de parcare pentru restaurantul de nunţi din capătul Bulevardului.

Supărător este faptul că, în timp ce pentru restul buzoienilor circulaţia auto este oprită, pentru clienţii restaurantului nu există o astfel de restricţie. Dimpotrivă, poliţiştii locali postaţi la barieră îi invită curtenitor pe nuntaşi să pătrundă pe bulevard, indicându-le şi locul cel mai convenabil de parcare.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Special pentru localul de nunţi de pe Bulevardul Bălcescu, municipalitatea a dispus şi ridicarea semnelor de circulaţie care interziceau staţionarea pe carosabil în zona respectivă.

Toate aceste lucruri suspecte au fost sesizate şi de buzoianul de rând.  Trecătorii sunt deranjaţi dar şi obişnuiţi că părerea lor nu contează în faţa intereselor celor sus-puşi.

Foarte nemulţumiţi sunt şi locatarii din blocurile vecine care se simt discriminaţi în raport cu nuntaşii. Locatarii nu-şi pot parca autoturismele personale pe bulevard, ba mai mult le este interzisă inclusiv trecerea prin zonă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile