Șmecheria lui Iohannis ca să mai prindă o tură la Cotroceni. DETALII INCREDIBILE:

Șmecheria lui Iohannis ca să mai prindă o tură la Cotroceni: Referendum pentru Revizuirea Constituției simultan cu alegerile prezidențiale

Re-revizuirea Constituției României va fi formală sau de fond?
Constituția României post-decembriste a fost aprobată prin referendumul național din 8 decembrie 1991 și a fost revizuită după referendumul din 18-19 octombrie 2003, prin Legea nr.429/2003.

În anii 2010-2012, Regimul Băsescu-Boc-Ponta a primit indicații prețioase de la stăpânii internaționali de la Bruxelles pentru ca să revizuiască Constituția României cu scopul de a fi consolidat statutul de colonie în Uniunea Europeană. În acea perioadă, komisarii europeni au păstrat la secret poruncile lor de re-revizuire a Constituției României, iar Forumul constituțional înființat de Guvernul Ponta II a lucrat în orb, neexistând un proiect de Lege de revizuire a Constituției, inițiat de Executiv. Tentativa de re-revizuire a Constituției României a durat circa trei ani și nu a fost finalizată în anul 2013, când în ziua de 21 mai Camera Deputaților a respins proiectul de Lege de revizuire a Constituției României inițiat în anul 2011 de Președintele Băsescu la propunerea Guvernului Boc din 21 aprilie 2010.

Acum, în două luni (înainte și după vacanța parlamentară de vară) vrea Președintele Iohannis să re-revizuiască Constituția României, dar numai în ce privește ordonanțele de urgență, amnistia și grațierea.

După referendumul din 26 mai 2019, Președintele României, Klaus Werner Iohannis, acționează în mare grabă pentru o revizuire formală a Legii fundamentale a țării astfel încât referendumul național să fie organizat simultan cu alegerile prezidențiale din noiembrie a.c. cu scopul acestuia de a obține un nou mandat la Palatul Cotroceni.

Se știe că, revizuirea Constituției României a avut loc la intervale mari de timp și de fiecare dată a fost de fond și nu formală. Niciodată Președinții României nu au recurs la șmecheria cu semnarea unui Pact național de către liderii partidelor politice parlamentare prin care să accepte modificările viitoare ale Constituției care încă nu au formă scrisă. O astfel de stratagemă încearcă să o impună la final de mandat Președintele alogen Klaus Werner Iohannis, cu dublă cetățenie și alte angajamente externe.

Partidul România Noastră (P.R.N.) se pronunță pentru o revizuire de fond a Constituției bazată pe experiența și realitățile din perioada 1989-2019, care să asigure dezvoltarea economico-socială a țării noastre și transformarea Poporului Român într-un Popor Fericit!

Principalele modificări și completări ale textelor din Constituția României pe care le propune Partidul România Noastră spre dezbatere publică sunt următoarele:
-România este Grădina Maicii Domnului, leagănul civilizației Europei.

-Teritoriul României este sacru și inalienabil.

-În România este interzisă vânzarea pământului sfânt la străini. Străinilor le este interzis să cumpere și să dețină în proprietate pământ românesc. Terenurile vândute străinilor în perioada 1989-2019, vor fi răscumpărate de Guvernul României și folosite pentru împroprietărirea românilor de pretutindeni care se întorc în Țara-Mamă. Cetățenii români care vând terenuri străinilor sunt condamnați la închisoare pe viață și le este confiscată întreaga avere.

-Bogățiile naturale de pe teritoriul României sunt monopol de stat și sunt exploatate în interesul Poporului Român. Valorificarea bogățiilor naturale ale Poporului Român se face numai prin contracte de împărțire a producției, astfel încât cel puțin 70% din valoarea producției fizice obținute să intre în Bugetul Statului Român. Din această sumă, anual, 50% se împarte și se virează în cont la fiecare cetățean român născut pe teritoriul României.

-Statul Român trebuie să asigure și să susțină financiar creșterea demografică a populației, repopularea satelor, păstrarea credinței și a tradițiilor strămoșești multimilenare. Alocația de stat pentru fiecare copil născut și crescut în România este egală cu salariul minim pe economie.

-Statul Român sprijină și asigură reindustrializarea României și locuri de muncă bine plătite pentru toți românii, cel puțin la nivelul mediu din Uniunea Europeană.

-Statul Român asigură gratuitate în domeniul învățământului și ocrotirii sănătății pentru toți cetățenii români care au domiciliul în România și trăiesc în țara noastră.

-În România este interzisă folosirea aditivilor alimentari cancerigeni, a produselor modificate genetic, a drogurilor și produselor etnobotanice. Persoanele fizice care introduc, dețin sau distribuie și comercializează, respectiv consumă astfel de produse în România sunt condamnate la închisoare pe viață și nu pot fi eliberate condiționat, grațiate sau amnistiate.

-Din Produsul Intern Brut (P.I.B.) se alocă anual, cel puțin: 8% pentru Sănătate; 7% pentru Învățământ; 4% pentru Armată; 2% pentru Dezvoltarea Rurală; 1% pentru Săpături arheologice, conservarea și protejarea vestigiilor istorice și a muzeelor.

-Pentru învățământul general obligatoriu, Statul Român este obligat să asigure câte o școală în fiecare sat.

-Curtea Constituțională se pronunță asupra constituționalității tuturor legilor, înainte de promulgarea acestora.

-Statul Român este obligat să asigure locuri de muncă pentru toți românii, repatrierea milioanelor de români alungați pretutindeni, precum și refacerea sistemului bancar românesc.

-În România este interzisă exploatarea gazelor de șist prin fracturare hidraulică.

-Statul Român asigură egalitatea între toți cetățenii din România prin eliminarea discriminărilor și privilegiilor dintre români și cetățenii aparținând minorităților etnice. În România toți cetățenii sunt români și sunt egali în drepturi și obligații.

-În România este interzisă retrocedarea în natură a imobilelor revendicate. Persoanele îndreptățite sunt despăgubite cu o sumă maximă de 500.000 lei.

-În România se anulează toate retrocedările ilegale de clădiri, terenuri și păduri din perioada post-decembristă și se sistează plata chiriilor și subvențiilor către persoanele juridice și persoanele fizice care au dobândit ilegal imobile.

-Statul Român sprijină familia tradițională creștină, formată din bărbat și femeie. În România sunt interzise căsătoriile între persoane de același sex, precum și manifestările publice ale acestora.

-În România este interzisă adopția copiilor cu cetățenie română de către persoane fizice străine și a minorilor români de către homosexuali sau lesbiene.

-Statul Român asigură pentru toți pensionarii un nivel al pensiilor cel puțin la nivelul mediu din Uniunea Europeană și un nivel de trai decent.

-Cetățenii români care au dobândit cetățenia altui stat, precum și cei care au fost racolați de serviciile secrete străine nu au voie să fie aleși sau numiți în funcții publice în România, atât la nivel național cât și la nivel județean sau local. Cetățenii români care au dublă cetățenie nu au voie să ajungă să dețină demnități civile sau militare.

-Sunt interzise partidele politice, asociațiile sau fundațiile constituite pe criterii etnice și cele care au acționat sau acționează împotriva Statului național unitar român, integrității sale teritoriale, Limbii Române, Drapelului României sau Imnului Național.

-Sunt expulzați din România cetățenii care nu sunt loiali Statului Român, care nu cunosc Limba Română, care aduc atingere simbolurilor noastre naționale, care se pronunță sau acționează pentru orice fel de autonomie sau drepturi colective, precum și membrii organizațiilor paramilitare.

-Încălcarea jurământului depus de persoanele care sunt alese sau numite în funcții publice se sancționează cu încetarea mandatului sau demiterea din funcție, după caz.

-Mandatul de senator sau de deputat încetează în cazul migrației politice, de la data acesteia.

-Nimeni nu poate fi în același timp senator, deputat și ministru.

-Guvernul elaborează anual proiectul Legii Bugetului de Stat cu excedent bugetar. Datoria publică nu poate depăși 20% din Produl Intern Brut (P.I.B.).

-Statul Român asigură, anual, realizarea unui Program național de împăduriri astfel încât suprafața împădurită a României să fie de cel puțin 30% din teritoriul țării noastre.

-Rezerva de aur și rezerva valutară a Poporului Român, aflate în administrarea Băncii Naționale a României, se valorifică pentru dezvoltarea multilaterală a economiei naționale și creșterea rapidă a nivelului de trai al cetățenilor români.

-În România este interzisă orice denumire de județ, localitate, stradă, piață publică, instituție publică scrisă într-o altă limbă decât Limba Română, limba oficială în țara noastră.

-Statul Român are obligația să adopte și să aplice legi pentru sancționarea oricăror forme de antiromânism.

-Parlamentul României este bicameral și este format din 300 de parlamentari.

-Președintele României, membrii Guvernului, senatorii și deputații nu au imunitate pe perioada mandatului lor. Este interzis Senatului și Camerei Deputaților să blocheze cercetarea penală a unor parlamentari.

-Parchetul este obligat să se autosesizeze în cazul cetățenilor care încalcă prevederile din Constituția României și pentru faptele penale săvârșite de cei aleși sau numiți în funcții publice.

-Guvernul poate emite anual, cel mult cinci ordonanțe de urgență.

-Este interzisă exproprierea proprietăților românilor, cu excepția unor investiții de interes public realizate de Statul Român și în interes național.

-Președintele României este obligat ca, anual, să prezinte în Parlament un „Raport privind Starea Națiunii Române” și un „Raport privind starea de sănătate a populației României și evoluția demografică”.

-Cetățenii care încalcă Constituția României sunt pedepsiți cu închisoare de la 7 la 10 ani. Faptele care încalcă prevederile din Constituția României nu se prescriu, iar cei condamnați nu beneficiază de reducerea sau grațierea pedepselor.

Dr. Gheorghe Funar

Președinte al Partidului România Noastră

Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *