Slovacia creștină interzice oficial moscheile, alungând efectiv islamul din țara lor!

Slovacia – o națiune a cărei istorie și cultură creștină se întinde de peste 1.000 de ani – a interzis oficial moscheile să fie înființate oriunde în țară.

Slovacia a introdus măsuri care o fac țara cu cele mai dure legi împotriva islamului din toată Europa.

În 2016, două treimi din deputați, inclusiv cei din opoziție, au votat în favoarea legislației prezentate de Partidul Național Slovac guvernamental (SNS). Legile impuneau grupurilor religioase din țară să aibă 50.000 de adepți care să-și conducă școlile, să deschidă unități religioase sau să se califice pentru subvenții guvernamentale.

Anterior, legea cerea doar 20.000 de semnături.

Potrivit unor surse oficiale, islamul, care a fost vizat în principal de lege, are mai puțin de 5.000 de adepți și zero moschei în țara fără ieșire la mare din centrul Europei.

În 2016, atunci prim-ministrul Robert Fico a spus într-un interviu: „Îmi pare rău, Islamul nu are loc în Slovacia … Este de datoria politicienilor să vorbească despre aceste lucruri foarte clar și deschis … Nu aș dori să existe zeci de mii de musulmani ”.

… Alți politicieni au fost, de asemenea, deschiși cu privire la faptul că nu vor ca populația musulmană să crească în Slovacia.

„Islamizarea începe cu kebab și este deja în desfășurare în Bratislava. Să ne dăm seama cu ce ne putem confrunta în cinci sau zece ani „, a declarat președintele SNS Andrej Danko în 2016 …

Până în prezent, Slovacia este singurul stat membru al UE în care nu există o moschee oficială. În schimb, comunitatea musulmană din țară se întâlnește în case închiriate sau în camere de rugăciune temporare …

În Republica Cehă vecină, de exemplu, Comunitatea buddhismului, pe care o urmărește în principal comunitatea vietnameză locală, a solicitat recent înregistrarea. Cu toate acestea, Ministerul Culturii din Cehia nu a respectat cererea pentru a treia oară …

Dar există doar câțiva musulmani în ambele țări; în Republica Cehă, musulmanii reprezentau mai puțin de 0,1% din populația totală.

Articol tradus in mod automat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *