Sloganul “Black Lives Matter” Folosit Pentru Dezumanizarea Albilor

Dacă vrei să săvârșești un genocid împotriva membrilor unui grup specific trebuie mai întâi să îi dezumanizezi. Trăim pregătirile socio-psihologice, prepropaganda care va justifica viitoarele crime în masă.

Sloganul „Black Lives Matter” face parte din această agendă. Evident, cine l-a inventat știa că răspunsul imediat și natural este: „Dar toate viețile contează?”

A răspunde astăzi sloganului BLM cu „Toate Viețile Contează” este considerat un act de ură împotriva Negrilor, pentru că tuturor trebuie să ne pese doar de viețile Negrilor.

După cum stau lucrurile, ei spun că sunt singurii care au valoare ca viață umană și ni se transmite că dacă am avea îndrăzneala să sugerăm că și viața noastră are valoare, acesta ar fi un act de ură și de lipsă de considerație față de semenii de altă culoare.

Nu este o hiperbolă când spun că vor începe să ucidă. Agenda anti-poliție, anti-creștinism, violențele din SUA, dărâmarea statuilor, ștergerea istoriei, războiul informațional au pregătit terenul pentru o revoluție sângeroasă, neo-bolșevico-satanistă. Europa nu va scăpa, din cauza imigrației necontrolate, iresponsabile, defapt a invaziei calculate și susținute, aceeași problemă mocnește în sânul popoarelor europene.

Albii din America vor fi puși într-o situație în care dacă Negrii intră în casa lor și ei sună la poliție, poliția nu va răspunde. Dacă Albii îi omoară pe Negrii care intră prin efractie în casa lor, vor fi acuzați de „uciderea unui protestatar pașnic”. Dacă nu se apără și se lasă uciși, crima Negrilor nu va fi niciodată cercetată.

Acesta este planul și va intra în viteza a șasea dacă Donald Trump pierde alegerile, pentru că vor avea la nivel federal un guvern pro-negru și anti-alb care nu va lua măsuri atunci când Negrii încep să-i măcelărească pe Albi.

Pe rețelele de socializare, controlate de persoane ideologizate în direcția extremă stânga, unde orice discurs pro-Alb este cenzurat, se cere deschis abolirea Albilor, se susține franc odioșenia că viețile Albilor nu contează.

Tenebrele Viitorului American
Vor promulga legile anti “hate speech” , va deveni o crimă să spui că Negrii ucid sistematic Albii și că guvernul refuză să îi oprească. Apărând la TV, vor spune că defapt nu se întâmplă nimic din toate astea, sunt teorii ale conspirației inventate de rasiști. Apoi cu jumătate de gură vor spune că e bine că se întâmplă, că Albii merită să moară pentru că sunt rasiști. Acesta este doar următorul pas logic de la sloganul «Punch a Nazi» (pocnește un nazist) când activiștii neomarxiști au spus că orice susținător al lui Donald Trump merită să fie atacat în stradă. „Pocnește un Nazist” devine foarte repede „Ucide un Rasist” în acest proces de dezumanizare sistematică a Albilor și de convingere a publicului că nu au dreptul de a trăi din cauza… din cauza lui George Floyd, a rasismului sau a sclaviei sau a orice altceva.

Un număr mare de Albi susțin acest lucru, altfel nu le-ar reuși. Este vorba despre fenomenul de «white guilt», a vinovăției albe inoculate încă din școli.

Scânteia Românească
Din toți Europenii, doar pe Români i-am văzut să afișeze un mesaj radical neapologetic în favoarea propriei rase.

La baza Crucii Caraiman, tinerii noștri, mândrii și curajoși, au afișat sloganul WHITE LIVES MATTER.

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.