Situație halucinantă la un serviciu de pașapoarte. Au chemat MORTUL la sediu pentru clarificari

O femeie din Capitală s-a confruntat cu o situație halucinantă, când a primit o înștiințare de la Serviciul Pașapoarte București care spunea că cererea de eliberare a unui pașaport electronic simplu pentru fiica ei minoră a fost respinsă, întrucât trebuie făcute verificări suplimentare în ceea ce privește decesul tatălui acesteia. În document era precizată cererea de prezentare a tatălui decedat la serviciul de pașapoarte, pentru investigații.

Serviciul de pașapoarte a trimis prin poștă unei femei din Capitală explicația potrivit căreia fiica ei minoră nu a obținut documentul de călătorie, un pașaport electronic simplu.

Întrucât un minor are nevoie de semnăturile ambilor părinți pentru primirea unui pașaport, reprezentanții serviciului au considerat că decesul tatălui trebuie investigat.

Cel mai probabil, reprezentanții serviciului nu au verificat înștiințarea standard și au ajuns să ceară prezentarea tatălui decedat la sediu. În înștiințare este precizată clar că situația precizată (decesul tatălui) necesită verificări suplimentare, inclusiv prezentarea acestuia la sediul serviciului de pașapoarte.

Gandul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *