SITUATIE HALUCINANTA | Foto cu pacienți dormind pe jos, în curtea Spitalului Județean Buzau

O fotografie postată pe Facebook de un bărbat scoate la iveală unul dintre numeroasele neajunsuri ale sistemului medical românesc, în contextul crizei generate de COVI-19. Două persoane, despre care bărbatul susține că ar fi pacienți, apar odihnindu-și trupul în spatele corturilor de triaj, direct pe paleți din lemn ce țin loc de …paturi.

Imaginea a fost postată astăzi de Costel C. pe Facebook. Internautul susține că bărbatul și femeia care apar în imagine ar fi pacienți suspecți de cronavirus, dar care, nemaiavând loc în corturile din curtea spitalului, ar fi fost „internați” sub cerul liber, pe paleți.

„Așteptând sa vina testul, ce voi credeați ca se așteaptă în condiții umane??!!!!!! Neaaa. În alte țări poate. În România direct sub cerul liber pe paleti de lemn, după oboseala care ia luat somnul direct pe scândură goală ne dam seama de când sunt acolo uitați în curtea spitalului județean Buzău. Apropo dacă vreți sa va faceți testul veniți cu încredere în stânga, nu se vede în imagine, e ditamai stiva de paleti deja pregătită pentru amatori….. Poftiți, veniți, hai cu testul neamule (ortografia originală)”, a scris Costel C. pe Facebook.

Sursa: R.B.

268 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU