Site-ul care a publicat dezvăluirile despre Cîțu aruncă BOMBA. De unde au primit informația

Apar noi informații în scandalul momentului. Site-ul care a publicat dezvăluirile despre reținerea premierului Cîțu în SUA, reprezentant de protestatarul #rezist Cristian-Mihai Dide, recunoaște că a primit informația de la PNL, cu toate că nu știe dacă ea a venit via USR.

Site-ul care a venit zilele trecute cu privire la informațiile legate de închisoarea pe care premierul Florin Cîțu ar fi făcut-o în Statele Unite ale Americii, acum 21 de ani, a recunoscut că a primit informația care a pus pe jar întreaga opinie publică în ultimele zile chiar din interiorul PNL.

Robert Turcescu a făcut publică informația
Vestea a fost dată de jurnalistul evz.ro Robert Turcescu, care a primit un răspuns de la protestatarul #rezist Dide ce recunoaște că informația a venit de la liberali. Site-ul Legalizam.ro afirmă că sursa informației privind problemele lui Florin Cîțu din SUA este Partidul Național Liberal.

„Această informație a fost un cadou pentru noi. Nu știm daca a fost un „cadou” de la USR pentru coaliție, dar vă garantez că noi am primit informația de la PNL. Nu suntem interesați de luptele politice din PNL. Prin Statutul asociației Evoluție în Instituție ne-am asumat informarea cetățenilor. Am considerat că această informație este de interes public. Referitor la întârzierea postării: lipsă de resurse, de asta nu am postat când am promis. Și eu m-am gândit că a fost o prostie că s-a suprapus cu 10 august. Cu respect, Cristian-Mihai DIDE”, se arată într-o postare făcută de jurnalistul Robert Turcescu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *