fbpx
INCORECT POLITICNOUTATI

Sistemul recunoaște că ne facem treaba

Avangardismul organic vs naftalina socialistoido-securistică

anton rog

De pe InPolitics:

Generalul SRI Anton Rog, șeful centrului național Cyberint, anunță public că începînd cu alegerile de anul viitor nu se va mai putea repeta situația din 2020, cînd unele partide s-au folosit de campanii pe rețelele sociale pentru a manipula voturile cetățenilor, date fiind modificările recente ale legislației, care consideră asemenea manipulări drept atacuri la ordinea constituțională. Se poate lăsa și cu arestări, a mai avertizat generalul […].”

Problema principală a celor care au colonizat România, prin asistența totală a serviciilor secrete, rămâne faptul că nu au săvârșit controlul total asupra conștiințelor prin mass-media. Presa alternativă a scăpat de sub control și acest lucru deranjează ordinea stabilită, coloniile nefiind încă total “securizate”…

Când vă spuneam că democrația de masă, electivo-mediatică, este o farsă în favoarea unui control total. Capitalizarea politicii prin finanțarea transnațională, mediatizarea controlată, condiționarea mentalităților și a agendelor pseudo-politice care se rezumă la un execuțiu de acceptare și punere în aplicare a celor deja decise de U.E. (SUA) în detrimentul țărilor, este CANCERUL care trebuie eradicat de la sursă spre eliberarea popoarelor de sub jugul globalizării!

Se poate lăsa și cu arestări, a mai avertizat generalul într-un interviu acordat zilele trecute platformei educaționale Stakeborg Academy.

Dacă acea campanie e una de dezinformare, un atac hibrid la ordinea constituțională, adică influențează alegerile, influențarea însemnînd că voința electoratului, care e parte din constituție, este schimbată, adică votul nu mai e conform voinței fiecăruia și există influențe care conduc către alte procente și se schimbă ordinea constituțională, atunci noi ne folosim toate mijloacele și forța de care dispune serviciul de informații pentru a elimina acea amenințare.

Avangardismul organic vs naftalina socialistoido-securistică

Faptul că se încearcă controlul informațiilor și a opiniilor nealiniate nu este un eveniment în sine. Acest modus operandi se află în gena U.E. și este absolut firesc să evolueze în acest mod în etapa globalizantă.

Ceea ce trebuie să rețină slugile din România este că pregătim terenul informațional și ideologic de ani de zile.

Activitatea noastră nu s-a rezumat niciodată la posturi reacționare, așa cum o fac controlorii de opoziție. Noi am educat cu răbdare și metodă, am participat când a fost nevoie și, cel mai important, am însoțit suferințele și frustrările comune alături de oameni, la firul ierbii. Cu ajutorul lui Dumnezeu am pregătit temeinic și am politizat minoritatea activă care vă stă în gât, iudelor. Vorbim de câteva sute de mii de români întregi și pregătiți să înțeleagă și să navigheze prin toate formele de expresie așa zise “democratice” ale dictaturii globalizante.

Prin urmare, oricât s-ar screme acești atârnați, la momentul potrivit, transmițând elementele de comunicare asimiltate de tabăra pro-românească, oamenii noștri vor fi identificați corect și aleși fără intermedierea sistemului, care, oricum, a fost deja pătruns!

sursa: incorect politic

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.