Sinuciderea lui Robin Williams – aurul EVREIESC nu aduce fericirea!

williams1

Robin Williams (n. 21 iulie 1951 – d. 11 august 2014) a fost un actor și comic american. A devenit celebru datorită rolului extraterestrului Mork din serialul TV Mork și Mindy, iar mai târziu a făcut comedie pe scenă și a jucat în multe filme începând cu 1980. Robin Williams a fost onorat în 1998 cu Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din filmul Good Will Hunting.[3] A mai fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 1988, cu rolul interpretat în filmul Bună dimineața, Vietnam!, în 1990 pentru rolul din Cercul poeților dispăruți, iar în 1992 pentru cel din Regele pescar. A câștigat și trei premii Golden Globe, două premii Screen Actors Guild și trei premii Grammy.

Actorii de la Hollywood, in ciuda milioanelor de dolari castigate si abilitatea de a a avea sex cu oricine, sunt in mare parte depresivi, dovedind faptul ca viata nu poate fi masurata in „aur evreiesc”.

Aceasta este o lectie pentru toti: in ciuda a ceea ce doresc evreii ca tu sa crezi, fericirea vine de la găsirea sensului spiritual în viața ta, nu din lucrurile materiale.

williams2

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. [comentariu sters]

  2. Bani evreiești nu îți aduc altceva decît necazuri și statutul de sclav al lor pe viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *