“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

MEMBRII CSM in stare de SOC dupa ce o CUNOSCUTA JUDECATOARE a cedat: A baut DETARTRANT si si-a TAIAT VENELE – DETALII despre biletul de adio

sinucidere judecatoare arges 276132

Gabriela Iordache, fosta sefa a Judecatoriei Pitesti, a incercat sa-si ia viata in cursul acestei dimineti, anunta presa locala. Femeia in varsta de 45 de ani si-a taiat venele dupa ce, inainte, ingerase detartrant.

Starea sa este extrem de grava, fiind internata la Spitalul Judetean Arges, Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, dupa care urmeaza sa fie transportata cu un echipaj de terapie intensiva mobila la Spitalul Floreasca din Bucuresti, prezentand arsuri interne din cauza solutiei ingerate. Femeia a lasat un bilet de adio al carui continut nu a fost facut public.

Sotul Gabrielei Iordache este si el un cunoscut executor judecatoresc. Locuia cu el la Stefanesti, alaturi de fiicele lor.

Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care femeia a vrut sa-si puna capat zilelor.

Cu o experienta de peste 15 ani in magistratura, Gabriela Iordache a fost presedintele Judecatoriei Pitesti timp de peste cinci luni, intre 20 martie si 1 septembrie 2014, anterior detinand functia de vicepresedinte timp de mai multi ani. In prezent, Gabriela Iordache este judecator la sectia penala a Judecatoriei Pitesti.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.