Simulacru de Proces pentru Alianța lui Cioloș

Alianța electorală PLUS-USR, sau PLUSSR, a fost validată de judecători în urma unui proces care este reprezentativ pentru justiția din România.

Cătălin Berenghi îl descrie în detaliu, fiind prezent în sală:

FELICITARI CIOLOS!!!

AI REUSIT SA MA FACI SA NU MAI CRED IN JUSTITIE, PENTRU MINE, ACEASTA NU MAI EXISTA, DOAR COMBINATII SI PROTOCOALE, DOAR PROCURORI SI JUDECATORII CARE IAU MITA SI PRIMESC ORDINE!!!!

-LA PROCESUL DE ASTAZI PROCURORUL PLANGEA IN TIMP CE PUNEA CONCLUZIILE!!!!

-PROCURORUL PARCA ERA AVOCATUL LUI CIOLOS &Co.

– PROCESUL TREBUIA SA SE TINA MAINE 9 MARTIE, CONFORM CALENDARULUI ELECTORAL AEP/ BEC, DAR A FOST DEVANSAT CU O ZI (“Noaptea ca hotii”).

-PARTILE (Eu de ex) NU AU FOST ANUNTATE, DE ORA SI DATA PROCESULUI!

-IN SALA, “ALIANTA DERBEDEILOR”, AVEA PREZENTI 4 AVOCATI.

-PROCESUL TREBUIA SA INCEAPA LA ORA 19:00, DAR LA ORA 19:23, AU SOSIT IN SALA UN TEANC DE DOCUMENTE DE LA BEC (ADICA DUPA ORA NORMALA DE INCEPERE A PROCESULUI.

-LA RADIO SI TV SE ANUNTA LA 19:20 CA ALIANTA A FOST RESPINSA (SEDINTA DE JUDECATA NU INCEPUSE!)

-ORA 19:26, SOSESTE COMPLETUL FORMAT DIN DOUA JUDECATOARE SI UN JUDECATOR ( TOTI INTRE 50-60 ani)

– DIN PARTEA BEC CARE A RESPINS ALIANTA, NU ESTE PREZENT NIMENI IN SALA (DE CE OARE???)

-ESTE RESPINSA CU USURINTA CEREREA MEA DE INTERVENTIE (Calitatea mea in proces fiind foarte fragila) , DEOARECE EU VENEAM IN SPRIJINUL BEC-ului, CU ARGUMENTELE MELE.

-AVOCATII ALIANTEI PLEDEAZA SI INVOCA TIMP DE 30 MINUTE TOATE BALARIILE SI SCAIETII DE PE CAMP, CONVINGANDU-MA SI PE MINE CA SCAIETII CARE CRESC ILEGAL PE CAMP, SE MANANCA SI SUNT FOARTE BUNI (NIMIC CONCRET DESPRE CAUZA NOASTRA).

– PROCURORUL INCEPE SA PLANGA IN TIMP CE PUNEA CONCLUZII PENTRU ADMITEREA CAUZEI!!!

-SEDINTA SE INCHEIE SI RAMANE IN PRONUNTARE.

Astazi am asistat la un proces care m-a dat jos din copac, legile si justitia au fost calcate in picioare de niste indivizi care nu au rusine si principii morale,dar au un tupeu care duce la nesimtire, adica:

– Alianta USR-PLUS, nu putea sa existe din punct de vedere juridic deoarece, cei doi “presedinti”, nu aveau calitate (adica nu aveau decizia definitiva si irevocabila a Tribunalului Bucuresti si nu erau inscrisi in registrul partidelor politice ca si “presedinti” ai partidelor pe care le reprezinta) astfel neavand calitate NU POTI SEMNA O ALIANTA VALABILA DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL!!!
– Nicusor Dan a semnat ALIANTA, neavand caliate pe actul deja judecat (ca si cand ai mai pune un zero la o bagnota de 10 lei iar apoi mergi la piata sa cumperi de 100 lei)
-Nu a fost respectata legea partidelor politice incalcandu-se Art 14, Alin 2 adica membrii nu au fost alesi prin vot secret ci inscrisi pe Facebook direct in calitate de DELEGATI, alesi delegatii de cine, de un presedinte care nu are calitate.

Astazi in procesul avand numar de dosar: 724/1/2019 de la INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE.

ESTE DECLARATIA PE CARE O DAU O SEMNEZ SI O SUSTIN!!!

FELICITARI Dacian Cioloş!!!!

IN ROMANIA SE POATE SA CANDIDEZI FARA SA RESPECTI LEGILE SI PROCEDURILE, LEGILE SUNT DOAR PENTRU FRAIERI SI GAINARI, NU PENTRU GOLANI SI TUPEISTI!!!!

Autor: Cătălin Berenghi / Sursa: Incorect Politic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *