Simptomul COVID pe care doar barbații îl prezinta. Durerea este groaznică!

Un bărbat de aproape 40 de ani din Statele Unite ale Americii a reclamat faptul că a simțit durere în zona organelor genitale după ce a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus.

Cazul acestui pacient a apărut într-un raport medical din America, care arată că iflamația testiculelor poate avea legătură cu boala COVID.

Potrivit Mediafax, o echipă de medici americani a raportat cazul unui pacient cu Covid-19 care, pe lângă simptomele cunoscute ale bolii, a prezentat durere foarte mare la nivelul organelor genitale.

Într-un raport publicat recent în American Journal of Emergency Medicine, mai mulţi specialişti de la un institut din San Antonio au raportat că testiculele unui bărbat de 37 de ani s-au umflat anormal la cincisprezece zile după un rezultat pozitiv.

În urma testelor, medicii au constatat o deteriorare a calităţii spermei
În urma testelor, medicii au constatat o deteriorare a calităţii spermei, ceea ce i-a determinat să susţină că această inflamaţie dureroasă este legată de coronavirus.

„Calitatea spermei la bărbaţii infectaţi cu SARS-CoV-2 demonstrează o modificare a spermatocitelor, având potenţial un impact viitor asupra fertilităţii masculine”, au subliniat cercetătorii în raport, adăugând „complicaţiile trombotice ale SARS -CoV-2 pot afecta şi sistemul genito-urinar”, scrie CNEWS.

Gandul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *