Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis. Este știrea momentului

Simona Halep și Toni Iuruc profită la maximum de perioada scurtă pe care o petrec în România. E o adevărată vacanță pentru ei și, de aceea, s-au pus să facă planuri serioase de viitor. Serile trecute, cei doi au ieșit în oraș, la unul din cele mai luxoase restaurante din capitală. Meniul plin de delicatese a fost un semn că iubiții sărbătoresc. Chiar au și ce, având în vedere deciziile luate, decizii care le vor schimba radical viața.

Surse foarte bine informate din anturajul Simonei Halep au dezvăluit cum și-a planificat viitorul singura jucătoare din lume care, de mai bine de șase ani, s-a păstrat în Top 10 mondial. Va mai juca tenis o scurtă perioadă de timp, acum vrea să se mărite și să facă trei copii.

”Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță. Simona își dorește trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, au declarat surse exclusive pentru Wowbiz.

În curând, arată aceleași surse, Simona și Toni vor anunța oficial logodna: ”Și-ar fi dorit să anunțe că se logodesc imediat după Australia, dar ea voia să facă pasul cu pricina doar dacă ar fi ajuns în finală, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat, iar Simona a fost foarte dezamăgită din cauza meciului pierdut”.

Sursele Wowbiz dau de înțeles că, alături de Toni Iuruc, Simona Halep este, pentru prima dată liniștită că visurile ei din copilărie vor deveni realitate. ”Se vor căsători, în 2020, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a mai declarat pentru sursa citată un apropiat de-al familiei Halep.

La nuntă vor fi sute de invitați: rude, personalități din tenisul mondial și național. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a declarat sursa citată de Wowbiz.

Anul trecut, celebra tenismenă declara pentru Tennis World International: „Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.