Simona Halep se marita insa NU-I PLAC ROMANII! Declaratii SOCANTE!

halep
SIMONA HALEP SE MARITA

Bunica Simonei Halep a dat-o de gol pe nepoata ei. A spus cu cine se va mărita sportiva.

Din nefericire, jigneste toti romanii in cele ce urmeaza:

„Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: ”Maie, nu dau tată de rușine” (Nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, a dezvăluit bunica Simonei Halep, conform Libertatea.

4 comments

  1. Cu fatza aia cred ca romanii nu te plac pe tine

  2. E și frumoasa a dracului, fata de șobolan urecheat, țânțarul…cu zica, neam de Mache, nu-i mai ajunge nimeni la nas, este rușine sa zică, că-i româncă!

  3. Fiecare cu viata lui, dar din pacate cunosc persoane, care au tinut sa nu-l faca pe tata de ras si sunt la 50 ani singure. Pacat, sunt tot cu mama si cu tata. De ce le-a fost interzis sa aleaga cu sufletul ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *