Simona Halep, noua “victima” a lui Radu Banciu, dupa basarabeni

banciu

După ce acum câteva luni i-a jignit grosolan pe studenţii basarabeni din România, numindu-i lautari si curve, Radu Banciu a recidivat cu un nou scandal. Realizatorul de la postul B1 nu a fost impresionat de performanţa Simonei Halep de la Roland Garros. Aceasta nu ar fi fost nimic, deşi ajungerea în finala unui turneu de talia Roland Garros a unei românce este o realizare notabilă, barierele bunului simţ au fost depăşite când în cadrul emisiunii “Lumea lui Banciu”, pe care o moderează, s-au făcut remarci jignitoare la adresa tenismenei.

„Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”, a spus acesta, în timpul emisiunii sale de duminică. Acesta uită să meţioneze că Simona Halep a mulţumit spectatorilor în două limbi, franceză şi engleză după finala turneului. Deşi accentul rusoaicei a fost mai bun când a rostit o cuvântare în limba engleză, acest lucru este explicabil deoarece acesta a emigrat cu părinţii în SUA de mic copil, lucru recunoscut şi de realizatorul de la B1.

”Am văzut-o azi la Otopeni, o țărăncuță venită de nicăieri. Părinții ăia sper nu-i vedem acuma în fiecare zi la televizor că m-am plicitist deja cât i-am văzut 5 minute acolo. Fără nimic în ea. Dacă era din Slovenia, o lăuda cineva în țara asta? Sigur că nu. Singurul ei atu este că e româncă. Înafară de asta, nu are nimic. S-a exprimat cu niște dezacorduri, bazaconii, banalități, puțin a devenit și arogantă. Arogantă pentru că i s-a spus că a câștigat. Nu, tată, ai pierdut”, a continuat Banciu.

simona-halep-tricolor1

Jignirile au continuat, Radu Banciu spunând că tenismena degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a învins nicio tenismenă puternică în acest turneu şi a mai declarat că nu e de acord cu faptul că Simona se simte mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

„Simona Halep a declarat la aeroport, absolut ruşinos pentru noi (sigur, venind din altă lume, ce-i pasă ei?), că-i pare bine că-i din România. Mie nu-mi pare bine. Nici că-i ea din România, nici că sunt eu. Mie mi-ar fi ruşine să vin să spun o asemenea idioţenie, când 86% din români la sfârşitul lunii nu mai au niciun ban. Lăsaţi-o în mediul ei, printre fetele astea netalentate pe care le domină. Am văzut cu toţii finala, unde Simona Halep a jucat foarte bine – a fost clar cel mai bun joc al ei. Nu a fost mai bună decât Maria Sharapova. N-o bătea nici dacă jucau de 10 ori, dar a jucat foarte bine. Merită locul 3 în clasamentul mondial, dar într-un context în care nu există jucătoare de valoare în tenisul feminin“, a mai comentat Banciu.

În 7 iunie a avut loc finala turneului de tenis de Grand Slam la Roland Garros, Simona Halep pierzând în fața rusoaicei Maria Sharapova. Cu toate acestea, performanța a fost una extraordinară pentru tenisul românesc. În urma finalei, Simona Halep a primit 825.000 de euro și 1300 de puncte WTA, urcând imediat după turneu pe locul al treilea atât în clasamentul mondial, cât și în cel WTA Race. Sursa: FrontPress.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

7 comentarii

 1. nicolae calinescu

  Cut his fuck'n speaker !!!

  • Daca ii tai speakeru te baga in puscarie pt "ingradirea dreptului la libera exprimare". :)) Doar e "democratie".

   • nicolae calinescu

    Ei au `democratia` lor, eu am `democratia` mea. Este "freedom for everybody", corect ??? Fiecare cu democratia lui si fiecare cu opinia lui !!!

 2. Cine este miss Halep stie o lume intreaga. Cine e Banc(i)u asta de-l baga lumea in seama? Va rog, nu mai faceti reclama gunoiului, il simtim toti ca pute.

 3. "ii pare bine că-i din România. Mie nu-mi pare bine. Nici că-i ea din România, nici că sunt eu". Si de ce spui asta pe post? De ce nu zboara magarul asta undeva unde ii place. Vad ca nu ii place ca e in Romania, nu ii place ca o romanaca a ajuns pe locul 3, daca tot are figuri de ce nu merge unde la sfarsitul lunii are bani in buzunar triplu? asta nici daca ar fi in alta tara nu ar avea pe ce sa castige banii, e prea prost. Citeste ce ii este dat sa spuna si se vaita ca nu ii place aici:) si "altii" il apreciaza pentru ca "spune verde in fata" iar noi, "cetateni cu drepturi depline-dreptul la libera exprimare- " daca spunem ceva de rau despre "cineva" ne cauta si in gaura de sarpe, ne "asculta" si la final ne cumpara bilet spre "taramul umbrelor". Frumos. Intr-o zi or sa planga cei care acum rad. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *