Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SPORT

Simona Halep, înșelată și părăsită

3117614 63908008 2560 1440

Simona Halep (31 de ani) a cunoscut decepția în dragoste cu mult timp înainte de a se căsători și a divorța, ulterior, de afaceristul machedon Toni Iuruc. Deși mereu a primat cariera profesională, cunoscuta tenismenă a făcut tot posibilul pentru a-și ține viața amoroasă departe de ochii curioșilor. Mai devreme sau mai târziu, amintirile dureroase din trecut ies la iveală, astfel că ne amintim de o decepție în dragoste care i-a rupt inima sportivei noastre.

Cu ani în urmă, Simona Halep și Costa Sponte , fiul cunoscutului Teia Sponte – fost oficial FCSB și apropiat al lui Gigi Becali, credeau că povestea lor de dragoste va dura pe viață. Sportiva a fost îndrăgostită până peste cap de Costa Sponte, cel care a înșelat-o după ce și-a găsit dragostea în brațele unei tinere studente pe nume Bianca.

Povestea apusă de dragoste dintre Simona Halep și Costa Sponte

Faimoasa tenismenă mereu a refuzat să discute pe marginea relației dintre ea și fiul lui Teia Sponte, deși anul 2015 îi aducea în atenția presei pe cei doi, zvonindu-se la acea vreme că bat clopotele de nuntă. Deși relația lor părea să aibă o bază solidă, nu mică a fost mirarea oamenilor la aflarea veștii că mirajul iubirii dintre Simona și Costa a apus, în viața acestuia făcându-și apariția Bianca, o tânără studentă aflată atunci la vârsta de 20 de ani.

Condus de fiorii iubirii, Costa Sponte a ales să își urmeze instinctul și să plece de acasă. Relația lor s-a concretizat în anul 2019, când Bianca a devenit soția fostului iubit al Simonei Halep.

Bunica Simonei Halep, dezvăluiri despre relația tenismenei cu milionarul Costa Sponte

În anul 2016, cu puțin timp înainte de despărțirea lor, bunica sportivei rupea tăcearea și dezvăluia planurile de viitor pe care nepoata sa le clădise alături de milionarul Sponte.

„Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, povestea la acea vreme bunica Simonei Halep, conform informațiilor oferite de Libertatea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.