fbpx
POLITICA

𝐒𝐢𝐦𝐢𝐨𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐜ă 𝐩𝐞 𝐮𝐫𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐒𝐃: 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐬𝐞 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞ț 𝐝𝐞 𝐮𝐧 𝐥𝐞𝐮

Minciuni de tip PSD: Liderul AUR; George Simion, a anunțat că. dacă AUR va ajunge la guvernare, tinerii din străinătate vor fi incluși într-un program prin care vor putea primi locuințe la prețul de un leu.

da mi o simioane 1

Aflat într-o intervenție în direct din studioul Antena 3, președintele AUR, George Simion, a anunțat în premieră o măsură foarte atrăgătoare pentru tineri. Mai precis, dacă va câștiga alegerile de anul viitor și va ajunge la guvernare, AUR a elaborat un plan prin care să atragă tinerii din străinătate.

Cum va face rost AUR de casele promise tinerilor
Aceștia vor putea cumpăra case la prețul simbolic de 1 leu. Chestionat cum va putea fi implementată această măsură cu tentă electorală, George Simion a explicat că formațiunea politică al cărei co-fondator este s-a inspirat din modelul Italiei.

Potrivit planului gândit de AUR, un număr de 10.000 de case ar urma să fie puse la dispoziția tinerilor din diaspora. Casele luate în calcul de strategii AUR sunt cele puse la dispoziție gratuit de unele primării, mai ales în mediul rural, sau locuințe pentru care se poate apela la Codul Penal. Mai exact, a precizat politicianul, AUR va ataca codul legal în cazul caselor nerevendicate, întrucât „se poate umbla la termeni și la despăgubiri, mai ales atunci când e vorba de despăgubiri la nivel local„.

AUR promite 10.000 de case într-un an
George Simion a explicat, de asemenea, că românii interesați să achiziționeze case la un leu vor trebui să achite terenurile, însă la acest nivel se poate ajunge la o înțelegere cu primăriile locale. Mai precis, legea prevede că autoritățile locale pot acorda gratuit terenuri dacă acesta este dat în concesiune pe o perioadă de 5 ani.

Într-o primă etapă, dacă va ajunge la guvernare, AUR va achiziționa un număr de 5000 de case în condițiile de mai sus, urmând să se atingă cifra de 10.000 de case în termen de un an.

Prin această campanie, apreciază Simion, tinerii din diaspora vor fi stimulați să revină în România, mai ales că, a conchis politicianul, ne aflăm într-o criză economică și demografică profundă. Președintele AUR a lansat un atac către Guvern și către premierul Ciolacu, pe care îl face vinovat pentru faptul că „am ajuns într-o incapacitate de a face orice”.

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.