Sicriul cu trupul neinsufletit al JIGODIEI a ajuns in tara! „Regina” Ana NU A VORBIT NICIODATA LIMBA ROMANA SI NICI NU A AVUT SANGE ROMANESC!

regi2
Sicriul cu trupul neinsufletit al jigodiei Ana a fost adus in tara marti, pe Aeroportul Henri Coanda.

Dupa o rugaciune catolica prezidata de arhiepiscopul-mitropolit Ioan Robu si de Petru Gherghel, episop romano-catolic de Iasi, in prezenta reprezentantului Patriarhiei Ortodoxe Romane, Nifon, arhiepiscopul Targovistei, cortegiul va porni spre Castelul Peles.

Tradatorul de „rege” Mihai nu va participa la aceste ceremonii, ca urmare a recomandarii medicilor. Vor fi insa prezente patru dintre cele cinci fiice ale cuplului regal, precum si nepotul Nicolae Medforth-Mills, relateaza news.ro. Dupa ce la Aeroportul Henri Coanda va fi rostita o rugaciune catolica de catre IPS Ioan Robu, in prezenta reprezentantului Patriarhiei Ortodoxe Romane, sicriul va fi transportat la Castelul Peles, unde va fi depus in Holul de Onoare. La Castelul Peles va fi oficiata o slujba ortodoxa de catre IPS Nifon, in prezenta IPS Ioan Robu, iar in Sinaia vor suna clopotele tuturor bisericilor ortodoxe si ale bisericii catolice din localitate.

”Dumnezeu s o ierte, dar n a fost niciodata regina Romaniei!
Nu a vorbit niciodata limba romana! Nu a avut sange romanesc in vene.
Maxima, regina Olandei vorbeste perfect olandeza! Dovada ca isi respecta poporul.

Elisabeta Rizea merita asa onoare, nu o cetateanca franceza, care nu a facut nimic pentru Romania.
Tatuajul meu nu are nimic dea face cu casa regala!
Trebuie sa incetati sa ridicati in slavi cetatenii straini, care au ajuns sa ne umileasca in propria tara (iobagi in 2016). Noi, in strainatate suntem umiliti denigrati de francezi. Noi facem din cetateni simpli regi si regine!

Este o mare insulta adusa eroilor romani sa declari doliul national!

Nu a fost regina romanilor, a Romaniei NICIODATA!
Daca era o adevarata regina, nu venea sa ceara pamanturi, mosteniri, care toti stim ca au fost ale poporului, nu a casei regale.
Nihil Sine Deo!”, scrie Daniel Ghiță.

VEZI SI: Campionul Daniel Ghiță o SPULBERĂ pe regina Ana: Nu a vorbit niciodata limba romana! Nu a avut sange romanesc in vene!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. mi e scarba sa vad cum slavim acum sotia unui fost rege tradator care ar merita sa moara la fel ca Antonescu si alte cateva sute de mii de eroi care s-au jertfit pentru patrie,sa moara IMPUSCAT.

  2. Despre morti, numai de bine sa vorbesti! Sunt de acord cu articolul, mai putin cu "jigodie"! Aceasta doamna a fost o persoana eleganta, pacifista si n-a facut rau nimanui. Odihneasca-se in pace! In spatele mascaradei sta duda asta. Acest actoras de doi lei s-a lipit de aceasta familie ca marca de plic, tine cu dintii sa i se spuna principe, un adevarat principe se naste sau este numit in context oficial, regal. Si cum Romania este republica, ar trebui sa li se interzica sa fie numiti rege, regina, principi. Vina este in "varful piramidei". Ce sa cerem unor mascarici care ne conduc tara, daca vor sa linga picioarele celor care ne numesc tigani … n-au decat, s-o faca, dar sa-si mute domiciliul in acele tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.