Sibiul FIERBE – Prima Doamnă în centrul unei controverse cu IZ de TELENOVELĂ

ki2

Cadrele didactice şi elevii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu sunt frământaţi, zilele acestea, de o spinoasă problemă care pare fără ieşire. Soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, va apărea, până la urmă, îmbrăcată în pijama, la ore? Cursanţii şi prima doamnă nu s‑ar opune iniţiativei, fie ea şi îndrăzneaţă, însă directorul şcolii, da!
Prima doamnă, Carmen Iohannis, este profesoară de engleză la Liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu
Toată această poveste cu iz de vacanţă legată de săptămâna “Şcoala altfel” şi de faptul că prima doamnă ar putea să predea îmbrăcată în pijama a pornit de la o puştoaică de clasa a cincea.

Fetiţa cu orizonturi moderne, conturate în câţiva ani de şcoală făcuţi în străinătate, despre care se ştie că este fiica unuia dintre verii soţiei şefului statului, a avut iniţiativa unei “Pijama party”, model american.

Citiți și:  Amenințare directă pentru Klaus Iohannis. Anunt SOC

De aici şi până la strângerea de semnături ale elevilor dornici ca soţia preşedintelui României să le predea în pijama nu a fost decât un pas. Un pas mare, pe care însăşi prima doamnă, Carmen Iohannis, profesoară de engleză pentru liceeni, l-ar fi girat cu zâmbetul pe buze.

Subiectul, discutat în consiliu

“De fapt, a fost vorba de o mică petrecere a elevilor de clasa a cincea. Era vorba să aducă un suc, o prăjitură şi să socializeze îmbrăcaţi mai sport, nu chiar în pijama. A fost ideea unei fetiţe care a învăţat în străinătate. Nu s-a pus nici un moment în discuţie problema ca doamna Iohannis să predea în pijama. Pare amuzant, dar cât sunt eu aici, acest lucru nu se va întâmpla”, ne-a declarat prof. Gabriel Negrea, directorul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu. Problema care a răscolit întreaga şcoală sibiană de renume va fi studiată pe toate feţele în colegiul profesoral şi în colegiul de administraţie al liceului. Cine va câştiga din această “confruntare” elevi-conducere rămâne de văzut. Sursa libertatea.ro.

Citiți și:  Adevărul despre gestul lui Klaus Iohannis în SCANDALUL MOMENTULUI: Lucrurile evoluează spectaculos

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. NU INTELEG CINE VA PLATESTE SA VA BATETI JOC DE PRESEDINTELE TARII SI DE SOTIA LUI .
    NICIODATA NIMENI NU SI-A BATUT JOC DE DNA BASESCU .
    SA VA FIE RUSINE ,SUNTETI VULGARI SI SLUGOI AI VREUNUI CORUPT .
    MIHAELA MINCU , MONTREAL , CANADA

    • Ei pot sa-ti spun ca primul corupt e Iohannis iubito iar in bataie de joc este luata Romania cu tot poporul ei.

  2. Nu apare nimic din comentariile care va arata ctr sunteti de mojici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.