Și-au LUAT-O din nou! Unguri BĂTUȚI de un grup de români chiar la punctul de trecere a frontierei. ”Nu vă bateți voi joc de noi și de țara noastră!” Vezi de ce au reacționat așa românii noștri!

ung1

La punctul de frontieră româno-ungară Salonta s-a înregistrat un incident destul de neplăcut. Românii care așteptau cu nerăbdare să își vadă rudele din România de sărbători au fost nevoiți să aștepte ore întregi la punctul de frontieră, din cauza vigilenței exacerbate și sfidătoare totodată a agenților. Verificarea documentelor a durat foarte mult, fapt care i-a revoltat pe români.

În acest context foarte neplăcut, s-a mai înregistrat un incident între patru români și trei unguri. Cu nervii întinși la maximum, unul dintre români le-ar fi cerut socoteală persoanelor care se ocupau de controlul documentelor. Și cum conflictul rasial dintre unguri și români este în stare latentă, a început scandalul. Câșiva unguri, care se ocupau cu paza, au intervenit amenințându-l pe român și evident, jignind România. Românul și-a chemat ajutoarele și a avut loc o încăierare, din care ungurii au ieșit destul de șifonați. ”Nu vă bateți voi joc de noi și de țara noastră!” le-au strigat românii, furioși de gesturile lipsite de scrupule ale maghiarilor. Poliția de Frontieră a intervenit destul de târziu, ungurii simțind pe pielea lor bătaia românească.

CITESTE SI: S-a demonstrat de ce ROMÂNII NU LE DATOREAZĂ NIMIC UNGURILOR! Explicația este inedită!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

 1. Imediat după Primul Război Mondial, Ungaria a vrut să încerce alipirea cu ţara noastră. Propunerea a venit de la Budapesta, care dorea o unire tot sub conducerea românilor, fie a Regelui Ferdinand, fie, mai târziu, a succesorului acestuia – viitorul rege Carol al II-lea.
  Propunerea din 1919 a Ungariei era justificată de poziţia grea în care se afla ca stat învins, cu teritoriul redus la o treime şi cu o economie în colaps. În august 1919, armata română a ocupat Budapesta, iar elita maghiară i-a solicitat regelui Ferdinand să primească coroana Ungariei, chiar să fie încoronat la Budapesta.
  Presiunile liberalilor sub conducerea lui Ion I.C. Brătianu, care se temea de eventualele privilegii ale ungurilor în presupusul nou stat, mai ales că unirea din 1918 nu era cimentată şi recunoscută de toate ţările, l-au făcut pe Ferdinand să decline propunerea Ungariei.
  Partea maghiară a insistat cu propunerea până în anul 1926, sperând că poate acest proiect se va realiza când se va urca pe tron Carol al II-lea.
  Scurta memorie mai au ungurii astia, iar cand n-ai o instorie proprie, cand ai zacut ca o sluga sub jugul austriecilor si al turcilor sute de ani, ce faci ? Inventezi una sa para ca au fost si ungurii viteji odata. Vitejia lor a constat in masacrarea femeilor si a copiilor iar cand au fost fata in fata cu barbati adevarati, si-au dat nadragii jos si s-au aplecat supusi.

  • Tampenii si mincini! Ce faceau la Budapesta militarii romani fara rusi? Nimic! Au intors armele impotriva unui aliat! Asta ce inseamna? Cele doua provincii : Moldova si Valahia au stat sub turci secole intregi , si vorbim de fapte de vitejie sau de supunere indobitocita? Cand turcii atacau , fugeau in munti si se ascundeau, iar dupa ce plecau se aratau si ei! Mamaliga nu explodeaza si nu va exploda niciodata! Obisnuiti cu juguri straine de cand sunt! Asa ca mai usor cu vitejia ca nu prea se vede!

 2. Sincer ei ne fura teritoriu pe furis si suntem batjocoriti de ei.

  Sunt un ghimbe in coasta romanilor.

 3. Vlasie Florin

  Maghiarii care nu respecta Romania ,ar trebui expulzati imediat fara alte comentarii,guvernul este prea tolerant cu acesti oameni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *