Și-a îngropat soțul chiar de ziua ei! Drama teribilă a celei mai îndrăgite prezentatoare din România

Florentina Fântânaru, una dintre cele mai îndrăgite și calde prezențe din televiziune, a trecut printr-o dramă despre care puțină lume știe.

”De-a viața ascunselea” este una dintre emisiunile în care vedetele își pun sufletul pe tavă în fața jurnalistei Florentina Fântânaru. Cel mai recent interviu memorabil l-a avut, în premieră, cu Viorica Dăncilă și soțul ei.

”Am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare domnul Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc.”, a scris jurnalista Florentina Fântânaru, pe Facebook.

Iar cu astfel de interviuri-eveniment se poate lăuda cu foarte multe. Ce nu știu mulți este că empatia pe care o are cu interlocutorii de calibru se datorează poate și din pricina unei încercări extrem de grele prin care a fost nevoită să treacă în urmă cu mai mulți ani, atunci când soțul ei a murit din cauza unei boli grave. Fusese diagnosticat cu cancer la plămâni.

Nenorocirea s-a întâmplat chiar de ziua ei. Florentina era la capelă, își veghea soțul decedat și răspundea la sms-urile de felicitare primite și la telefoanele prietenilor care habar nu aveau ce necaz s-a abătut asupra ei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile