GENERAL

Si-a împuscat fiica de doar 16 ani! Toata lumea este în stare de șoc

policelinetape11032017getty

Un bărbat din Ohio, SUA, și-a împuscat fiica de doar 16 ani. Acesta a crezut că este un hoț și a decis să acționeze pe măsură. Tânăra s-a stins din viață la scurt timp de la tragicul incident.

Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei locale 4.30 (10.40, ora României). Mama lui Janae, fata de doar 16 ani, a sunat la 112 să transmită că adolescenta este grav rănită în garaj.

Mama fetei, dar și tatăl său, care a tras în ea crezând că este un hoț ce a intrat în curte, au supravegheat-o pe tânără până au ajuns autoritățile. Cotidianul local Columbus Dispatch a intrat în posesia unei înregistrări în care părinții își rugau fiica să fie puternică și să se ridice: „Respiră, iubito”.

„Soțul meu a făcut o greșeală și a împușcat-o pentru că a crezut că este un intrus. Ea era în garajul nostru și soțul meu pur și simplu nu știa ce se întâmplă. Oh, Doamne”, a spus mama.

A fost împușcată chiar de tatăl ei
Autoritățile au ajuns la doar 5 minute de la apelul telefonic, iar tânăra a fost trimisă de urgență la spital. Aceasta s-a stins din viață la o ora de la tragicul incident.

”În orice caz, atunci când apeşi pe trăgaci, este cu adevărat important să ştii cine este ţinta”, a declarat un reprezentant al poliţiei postului local ABC6 Columbus, capitala statului Ohio (nord).

”Suntem întristaţi de această pierdere tragică şi vom depune toate eforturile pentru a-i susţine pe liceeni şi familiile”, a anunţat într-o scrisoare trimisă părinţilor, citată în presa locală, şcoala unde învăţa Janae.

Incidente asemănătoare în SUA
Potrivit unui raport al Poliţiei din Columbus, aceasta este a 202-a omucidere în 2021 în această aglomeraţie cu aproape două milioane de locuitori. Din ce în ce mai multe persoane achiziționează arme fără să aibă acest drept. În violenţele armelor de foc au fost ucişi, de la începutul anului, peste 44.000 de oameni, inclusiv 1.517 minori şi sinuciderile, potrivit Gândul.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.